Alıntı:
yigido yakup Nickli Üyeden Alıntı
Herkes atip tutuyor hanginiz cicinhonun Utakanin formasini satin aldiniz veya Ziya bu sene 58 giyiyor diye o formayi aldiniz?
Bekära kari bosamak kolaydir yok uyuyor yok yönetim surda cay iciyor Burda kek yiyor
Beyler evet isteyellim beklentimiz olsun bu normal durum gönül cok sey istiyor ama imkanlar elvermeyince olmuyor ama Sivas sehri icin bütün fedakärliklari yapan insanlari kirmayalim küstürmeyelim.
Bana su anlardaki olabilecek en Uygun Transfer Bursapordan Pinto bunu yapabilirmiyiz bilmiyorum ama bize enaz %15-20 daha ilave güc katar.
|
Kardeşim inanki benim canım acıyor sivasım kaybettiğinde birnevi can damarı gibi birşey oldu bende her yenilgide 2 gün etkisinde kalıyorum diyebilirim sürekli savunma tarafında top çeviriyoruz ileri gidipte pozisyon bulamıyoruz ilk yarıda böyle bir tempo tutturup ardarda galibiyetler alıyorduk çünkü utaka ve djebbour değişmeli olarak oynuyordu ilerde şimdi atıfı orada oynatınca silinip gidiyor ben öyle oyunu sevmiyorum, hazmediyorum o yüzden yönetime forvet almalarını söylemek gerektiğini düşünüyorum ve de söyleyebileceğim tek yer burası benim düşüncelerim bunlar