Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > BAL ligi

 
 
Seçenekler Arama Stil

BAL'da Skandal..!
Alt 25.04.2014, 14:35   #1
Rallim58
Gast
 
Mesajlar: n/a
Standart BAL'da Skandal..!



Bölgesel Amatör Lig'de, grubunda 2. olarak play-off oynamayı hak kazanan takımlar, eşleşmelere göre müsabakalarını hafta sonu Şanlıurfa GAP ve Ankara Ostim stadyumunda oynayacak.

Müsabakalar henüz başlamadan çizilen senaryolar ise "futbolda skandal" olarak değerlendiriliyor.

3. grupta Hatay Erzinspor sezonu şampiyon olarak tamamlarken, 2. sırada yer alan 44 Malatyaspor ise ilk turu BAY ? geçerek 3 İl takımı ? arasında yer aldı. Play-Off takımlarının ilk turunun karşılaşmaları belli olmadığı halde 44 Malatyaspor kulüp yöneticilerinin, "Erzinspor bizim rakibimiz olacak" dediği iddia edildi. Bu durum iddiadan ileri aleni olarak facebook sayfalarından duyurulara yansıdı.

(İşte belgesi...)



https://tr-tr.facebook.com/44Malatyasporfan

3. lige yükselme final müsabakalarında hangi takımların eşleşeceği kura ile tesbit olunacağı bilinirken, henüz oynanmayan karşılaşmaların neticesinin dahi belirlendiği iddia edilir oldu.

Sivas ve Zara tepkisini ortaya koymalıdır...

Yaşanılan skandal duyuru sonrası Zara'lı taraftarlar; "Günlerdir, Sivas ve Zaralı bürokratları ilgiye, desteğe davet ettik. Zara Belediyesporumuz üzerine 3 sezondur oynanan oyunlara bu sezon son verilmesi için herkes gücü nisbetinde desteğini Zara'mızdan esirgememelidir. Masa başında Zara Belediyseporumuzun hakkı yenilmek isteniyor. Yönetenlerimiz uyumamalıdır" şeklinde isyanlarını dile getirdiler.

Futbolcular; "Kararlıyız, kazanacağız"

Zara Belediyesporlu futbolcular, final karşılaşmasının oynanacağı günü Zara'da kamp yaparak beklemeye başladılar. Futbolcular, "Sezon başından bugüne verdiğimiz emeğimizi, alınterimizi birileri masa başında yok sayamaz. inandık, azmettik, kazandık açık ara puan farkı ile şampiyon olduk. Takım olarak kenetlendik, Zara Belediyespor bu sezon sonunda 3. lige ya çıkacak ya da çıkacaktır. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasınlar, kararlıyız kazanacağız" şeklinde konuştular.

Zara Belediyespor'un rakibi bu senaryolar çerçevesinde Sorgun Belediyespor'un ilk turu geçmesi halinde Sorgun ile, Sorgun'un elenmesi halinde ise, 1. gruptan Bayburtspor, Yomraspor veya Dersimspor ile eşleştirileceğidir.

Sezon boyunca mücadele veren futbolcuların alınterlerini yok sayan, masa başı oyun sergileyerek istedikleri takımlara ayar veren Türkiye Futbol Federasyonunu şiddetle kınıyorum...

Yazıklar olsun...
  Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 11 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
 

Etiketler
balda, skandal

Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git