Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Aydın kadro dışı bırakıldı
Alt 06.02.2015, 23:28   #11
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 952 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Aydın kadro dışı bırakıldı

Sivassporla Aydın ,İbrahim Öztürk ve Ferhat ın adı geçtiğinde ben yazmıl olduğum bir mesaj da Aydın ın ameliyat geçirdiğini onun için Sivassporun öncelkili olarak Ferhat ı tercih etmesi gerektiğini;hatta Eğer Carlos Aydın kesinlikle istiyorsa hem Aydın hem de Ferhat ın ikisinin birden alınması gerektiğini özellikle yazmıştım..Zaman beni haklı çıkardı Aydın yine yapacağını yaptı ve sonuç ortada..Kendisi beğendiğim bir oyuncudur ama sakatlık sorunu olduğu için Ferhatla birlikte alınırsa ilerde Aydın da sorun çıkarsa Ferhat takıma daha faydalı olacağını düşünmüştüm..Sivasspor bu bölgeye adam almadı;İ. Akın forvet arkası veya sağ kanat gibi kullanılıyor;bu bölge şu anda maalesef sadece Musa Sinan a kalmış durumda..Yine eskiye döndük..Bir de Atıf burada oynatılırsa nacak bu bölgeden faydalabileceğiz..Keşke Luc Kassi alabilseydik;işte o zamn sivasspor bu bölgede ilerde hiç sorun yaşamazdı...İbrahim Akın var diyenler olabilir ama İbrahim şu anda hem hazır değil hem de bu bölgde Aydın kadar verimli olmaz sadece idare eder;bize iade eden değil bu bölgeyi iyi kullanıp takıma puan olarak katkı yapmak gerekir..Çünkü rakipler sivassporun sağ kanadını kitlediğinde sivassporun bu kanada çok ihtiyacı olacak..Sadece Enaramo bizi her maçta kurtaramaz onun için sol kanatdın iyi çalışması sivasspor gibi 17 puanlı bir takım için çok önemli..Açıkcası alttaki rakiplerden Erciyes ,Balıkesir,Rize,Krabük kesinlikle çantada keklik değil;sivasspor çok dikkatli olmalı..Her maçtan puan almak lazım..İçerde maç kaybetmemek gerekiyor...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
aydın, bırakıldı, dışı, kadro

Seçenekler Arama
Stil