Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Masum değiliz...
Alt 29.02.2016, 10:14   #1
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 510 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Masum değiliz...

-Eeee çekirge geldiğimiz nokta itibarıyle artık ihalenin birilerine kalma vakti yaklaşmışmıdır artık.
-Ne ihalesi üstad, lig bitiyor takım küme düşüyor kale direklerini yeniden fahiş fiyata birilerine mi yaptıracaklarmış.
-Yaw çekirge boşver ihaleyi fesadı, takımın düşüşü sebebiyle diyorum. Birilerinin canı acırmı?
-Bu birilerinin taraftar olacağı aşikar üstadım.
-Sende haklısın yaa.. Yarın Mecnun Başkan gider Fenerbahçe alt yapıyla ilgili bir yerde direktör olur, raconunu orada keser. Mesut hoca diğerleri gibi 6 aya kalmadan bir takım bulur. Futbolcular zaten illa takım bulur.
-Bulur mu diyorsun üstad?
-Gene haklısın çekirge, bu futbolculardan bir çoğunu bir Süperlig ekibi almaya almazda onlarda bizimle beraber PTT'ye düşerler.
-Peki sorumlu kim üstad?
-İşte ihale taraftara kalıyor ama taraftar da bunu haketmiyor değil çekirge. Bak ligin bizim adımıza final maçlarından birisi stadda 2650 adam var.
-E önceki haftadan cezalıydılar üstad, sende ortalığı kırıp geçirme istersen?
-Çekirgeeee, önceki hafta stadda ne yaptılar bilmiyorum ama nasıl Spartalı bozması topçu o kırmızıyı gördü haftaya yok diye püskürüyorsak, taraftarda kırmızıyı görmeyecek. Birde o taraftar kırmızı gördü, 300.000 nüfuslu şehirde 6000 kişi taşın altına elini koymaz mı?
-Sonraki sorumlu kim üstad?
-Sonraki sorumlu en büyük sorumlu. Başkan.
-Aman diyim üstad bu yazıyı okuyanlardan, başkan istasyonda VOLTA atıyor git derdini anlat diyenler çıkabilir. Sen kalender adamsın kendine yazık etme.
-Aman be çekirge ölmüş eşşek kurttan korkmazmış, bu saatten sonra kurttan mı korkacağız. Ama başkan başka yazının konusu.
-Derdin kimle üstad? Kime kafayı taktın
-Bakkal Mesud Amca'ya...
-Hayır mı?
-Bak çekirge adamın yüzünde umut görüyorum. Ameliyat masasındaki hastaya hem kalp masajı yapıyor hemde umut saçıyor.
-Eee daha ne yapsın adam üstad?
-35 yaşındaki topçuları kurtarıcı diye saha sürmesin çekirge. Yorulduysa Tanase, çıkarsın daha da oyuncu almasın. Dün İbrahim AKIN oyuna hiç girmese en kritik yerde 10'a yakın topu alıp rakibe teslim etmezdik. Koşmaktan aciz adamları bize çare diye sunmasınlar çekirge. Texeira ve Tanase'nin yapamadığı hangi işi yapmış Kabze ve İ.Akın
-Taraftar küme düşerken bile olsa savaşan oyuncu görsün istiyorsun yani üstad
-Allahına gurban çekirge. 35 liklerden bize fayda yok. Düşerken bile savaşarak düşelim.
-Yazı uzamadı mı üstadım. Bizim halk uzun yazıyı görünce kaçar.
-Haklısı çekirge burda yazarken kaç sayfa oldu diye bakamadığımdan yardırdım gidiyodum.

Selametle...
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 16 Kullanıcı Serdar63972'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değiliz, masum

Seçenekler Arama
Stil