Vizyonsuzluk
Moralim çok bozuk, bazı arkadaşların dedigi gibi biz asil eskisehire evimizde yenildigimizde düstük...
Düstügümüzü ne kadar zor olsada kabullendim ve kendi kendime diyorumki, aslinda görünen köy kilavuz istemez demisler veya persembenin gelisi carsambadan bellidir diye, son 5-6 senedir (carlosun ilk sezonu haric) can cekisiyoruz, kah diyarbakir bizi kurtardi kah ankaraspor(hatta ankaraspor ligden cekildiginde bile, haftalar sonra ancak puan siralamasinda gecebilmistik). Yani cekirge yoruldu, artik ziplayamiyor.
Yani bu düsme tehlikesini senelerdir yasamaktan, ben sahsim adima gercekten cok yoruldum. Insan bir defa ölür misali, her sene bu stresi yasamak sahsen beni cok yipratiyor.
Ve suan beynimi baska birsey yoruyor bu aralar.
Diyorumki; düstüysek kalkariz, daha ölmedik ya...
Sonra muhasebesini yapiyorum, evet kalkariz ama kiminle??
takimin yarisi 30 yas üzeri, söyle genc, gelecek vaad eden kimimiz var?
Bugün ilk onbirden beykani cikar yas ortalamasi 29-30
böyle kadro yapilanmasi olurmu???
bu yili gectim, asil gelecek sene bile gözümü korkutuyor..
yani geldigimiz bu nokta aslinda Sampiyonlugu kaptirdigimiz yildan sonraki üstüste gelen kadrodaki yanlis yapilanmadir. Sadece Riza Hoca zamaninda biraz kipirdanma oldu o kadar.
Sahi Bilica disinda, 12 senedir ucuza alipta, oynatip degerlendirip, iyi paraya sattigimiz oyuncu hatirlayan varmi??
Evet yönetimimiz cok zor sartlarda elini tasin altina koydu, bize sayisiz mutluluklar yasatti, ama gelinen nokta su ki; kimse 3 liraya 5 liralik köfte vermiyor, küme düsen takimlarin oyuncularini toplarsan ayni akibete ugraman sürpriz olmaz. Tamam sehrimizin zenginleri sahip cikmiyor, taraftarlarimiz bir konya bir eskisehir gibi stadi doldurmuyor olabilir, ama burada sizin beceriniz ortaya cikmali, yoksa herkes sizin yaptiginiz isi yapar.
Korkmadan kaliteye parayi yatiracaksiniz, Grosicki ve Da Costa örneginde oldugu gibi, kalite her zaman parasini cikarir. Puanlarla kazandirdigi extra parada size kar kalir. Tamamen Vizyon meselesi...
|