-->: SİVAS VURGUN YEDİ
Takımda kac tane defans oyuncusu yok bu maçta: kalla, hakkı ve petkoviç. Bunlar olsa fark olmazdı bunu bilelim önce, ikincisi lorant'ın 1860 münihe gitme durumu oldu devre arasında o da olabilir diye basına acıklama yaptı ama bir baktık takımın başında devre arasını gecirdi, üçüncüsü devre arasında bircok oyuncu gönderdik ama yerine aldığımız oyuncular tabiri caizse cuuk diye oturmadı, dördüncüsü anderson yanına alacağımız oyuncu için cok vakit kaybettik kennedy bakircioğlu, frankowski ve oliviera dedik ama hiçbiri olmadı anderson yanlızları oynuyor, beşincisi hakan bayraktar bu takımda daha fazla sorumluluk alacak bir oyuncu fb de oynamış kaliteli bir oyuncu ama sanki futbola küsmüş onu tekrar kazanmalıyız.....
bu mağlubiyette kaleci oğuzun cok büyük hataları vardı ama o da ayakta duramıyordu tıpkı erciyes-fb kupa macında tüm fb liler gibi. Ama bir maçla takımdan desteği cekmek insafsızlık ve hatta ihanet olur.Çünkü biz sivassporluyuz.... sivas amatör kümeye düştüğünde 4 eylül stadında toprak sahada maç yaparken demir tellerin ardından seyrettiğimiz takım şimdi süper ligde bunu ne olur unutmayalım, bu günü yaşamak ama asla yılgınlığa kapılmadan sadece ve sadece gururla onurla yaşamak gerek... Sivasspor bizim en büyük aşkımız.
itiraf edeyim ramazan bayramında sivasa geldiğimde fb maçına da gittim, bir fb liydim bugüne dek iki takımım vardı herkesin olduğu gibi. Maça giderken Sivassporum için gittim ve maratonda yerimi aldım. İlk gollle havalara uctum bağırdıkça bağırdım, sonra düşününce ilk kez fenerbahçe gol yedi diye sevinmiştim hayatımda, insanın hayatında ilkler varmış işte 35 yaşında da...Fb gol atıp maçı aldığında üzüldüm kötü oldum her zaman Sivasspor macında hissettiğim duygulardı bunlar ama fb için sevinmedim, çünkü ben sivas'ta doğdum çünkü ben sivassporluyum. Allahım dedim çok şükür bu günü de gördüm birinci ligde oynayan takımı da gördüm ve artık yense de yenilse de her zaman sadece onunla olacağım dedim.
Eski günleri düşündüm, iskenderun maçını 2-1 yendiğimiz, gaziantep macını 2-1 yendiğimiz, samsun hazırlık maçını 3-0 ( aynı skordu) yenildiğimiz ve tanjunun attığı frikik golünü, merzifon macını 7 tane atıığımız uuzn saclı kaleciye.... Biz sivassporuz arkadaşlar birinci lige yıllar önce uzatmalarda ulaşamayan takımı bugün ulaştıranlara minnet borcluyuz, şükran borçluyuz. Başta başkan mecnun otyakmaz, menajer bülent uygun ve hocamız ismail kartal olmak üzere tüm futbolculara mohammed, ertuğrul, serkan ençetin, can arat, yavuz, hayrettin, hakkı baba, mehmet yıldız, çetin, ilhan, kadir, ufuk ve daha niceleri.... hepsi biizm gönlümüzde hep olacaklar ve asla onları unutmayacağız....
Biz sivasız biz sivassporuz. Bize yiğido demediler boşuna çünkü biz mert ve delikanlı insanlarız. Ama bir günde de takım yenildi diye desteğimizi asla çekmeyiz tam tersine desteğimizi artırırız. Allahım şükürler olsun ki sana benim Sivas ta doğmamı istedin ne olur canımı da sivasta al............
|