Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Nostalji Sivasspor

Nostalji Sivasspor Sivasspor Nostalji, Futbolcular, Amigolar, Yönetim, Taraftarlar vs.

Seçenekler Arama Stil

-->: AMIGO IHSAN
Alt 08.11.2006, 19:25   #11
Ensar
Yiğido

Ensar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 115 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 733 Ensar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: AMIGO IHSAN

ALLAH MEKANINI CENNET ETSIN Sivasspor Denince akla ilk gelen Amigo IHSAN Abimiz Gelirdi O,Tellere Cikipda Kirmizi Beyaz Üc Yildiz Sivas Sivas Deyince ben Bagirmayan Taraftar tanimiyorum RAHMETLI Hic unutamiyorum Birinde Düsüp Kolunu Kirdi Hastaneye Gidip Zaman Kaybetmeden Tekrar Sahanin Kenarindaki Tellere Cikip Taraftari Atesledi Onun Gibi Takimi Seven Takima Asik olan Bir Taraftar Tanimam Onu tanimak ve Konusmalarinada Bulunmak Serefine Layik oldum O,bir Dahiydi Taraftarin Yüzüne Bakinca Taraftar Onu anlar durmadan Takimina 90 dk Desdek verirdi ve onunla macin Bir baska Heyacani olur ve Maci Zevkle izlerdik Onu Unutamadik O,Her Zaman Kalbimizde Yasayacak .Rahmetli Yasasaydi Takimin Süper Ligde Oynadigini Görseydi Bilmem Ne Kadar Mutlu olurdu Onu anlatmak bile insana Heyacan veriyor, gecmisi tekrar Hatirliyor ALLAHTOPRAGINI BOL ETSIN Kalbimizdesin Amigo Ihsan Agbey
Ensar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
amigo ihsan, amİgo, efsana amigo, sebahattİn, sivaslı amigo, yazarli, İhsan, Ünlü