Alıntı:
MecnunOtyakmaz Nickli Üyeden Alıntı
Değerli Arkadaşlar
Sabah ofisime geldiğimde masamın üzerinde TFF'den gelen savunma istemli faxı okuyunca;taraftarımızın daha güzel,daha etkili,daha centilmen olması çabalarımın ne kadar boş bir hayal olduğunu birkez daha anladım.
Uzun zamandır 67,çılgınlar,merkez vs. gibi gurupları tek çatı altında toplayıp statta tam bir bütünlük sağlamak için mücadele ediyordum.dahası trübünlere renk katmak için üniversiteli bayan arkadaşlarımızıda bu gurubun içine yerleştirip daha renkli,daha etkili bir trübün hayal ediyordum.Fakat Kayseri maçında gördükki taraftarımız henüz bu olgunluğa ulaşabilmiş değiliz.
Takım sevgisini küfrederek ispatlayamazsınız.Bedava bilet alıp sen ben diye ayrım yaparak,küfrederek takımınıza destek sağlayamazsınız.Aksine köstek olursunuz.Liseli öğrencileri milli eğt. müd.ile yaptığımız anlaşma gereği trübünde nasıl küfredileceğini öğrensinler diye maça yollamıyoruz.İçlerinde Sivasspor sevgisi yerleşsin diye çırpınıyoruz ama korkarım kısa sürede onlarıda kaybederiz.
Bu tip davranışlar devam ederse önümüzdeki yıl kesinlikle hiçbir gurupla ilişki kurmayacağız.Bu guruplar Sivasspora ne verebiliriz diye düşünmeleri gerekirken yaptıkları eylemlerle maddi manevi zararları oluyor.
En önemlisi 4 Eylül stadında küfürün olmaması. Bikere insan ahlaklı ise küfretmez,Müslümansa günah diye küfretmez,Türk`se töre gereği küfretmez,insansa insanlık gereği küfretmez,Yiğidoysa yiğitlik gereği küfretmez.
Bu guruplara sesleniyorum şapkanızı önünüze koyup düşünün bundan sonra Sivasspora zararınız olursa birdaha beni yanınızda göremeyeceksiniz.Aksine birşey kazandırmadan kaybettirirseniz karşınızda bulacaksınız.
kayserililerin tahrikleri,yaptıkları beni ilgilendirmiyor gerçek bir Yiğido provakasyona gelmemeli.
GERÇEK YİĞİDOLARA SEVGİ VE SAYGILARIMLA
MECNUN OTYAKMAZ
|
Başkanımın yazısına noktasından virgülüne kadar katılıyorum,38 yıllık 1.lig
hayalimize kavuştuk ve takımımız üst sıralara tırmanmak için çaba gösterirken
taraftarlarımızdan bir bölümünün tahriklere kapılarak,yiğidolara yakışmayacak
sözler ifade etmeleri büyük talihsizliktir helede bunu örgütlü taraftarın yapması
çok daha vahim bir durum.
Yönetimin bu konuda ne kadar hassas olduğunu biliyoruz,umarım hassas olması
gereken diğer kişi ve kurumlarda gerekli özeni gösterirler.Başkanın mesajının
doğru algılanması ve yapılan hataların kabul edlip ders çıkarılması gerekiyor.
ÇİRKİN TEZAHÜRATA ve ŞİDDETE HAYIR!