Alıntı:
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, ilimizde görev yapan Basın Mensuplarına Sivasspor’a verdikleri destekten dolayı ödül töreni düzenledi.
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, ilimizde görev yapan Spor Basınına Sivasspor’a desteklerinde dolayı teşekkür Belgesi verdi.
Cemiyet toplantı salonunda gerçekleştirilen ödül törenine Vali Hasan Canpolat, Belediye Başkanı Sami Aydın’da katıldı. Törenin açılış konuşmasını Cemiyet Başkanı Fikret Ünsal yaptı. Sivasspor’un Süper Lig’e çıkmasında en büyük payın Gazetecilere ait olduğunu belirten Ünsal, “38 yıl aradan sonra Süper Lige çıktık. Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri Sivasspor’dur. Layık olduğu yere çıkmıştır. Bunda en büyük pay gazetecilerindir. Bende Sivasspor Yönetimindeyiz. Bu görevde Gazetecileri temsil ediyorum. Eğer Basın mensupları bize verdikleri desteği vermeselerdi kesinlikle Süper Lige çıkamazdık.Çok kritik haftalarda yaptıkları haberler ve oluşturdukları gündemlerle bu başarımızı sağlamışlardır”dedi.
Belediye Başkanı Sami Aydın konuşmasında Basın Mensuplarının başarıdaki paylarının kesinlikle tartışılamayacağını söyledi. Aydın ,”Sivasspor’un Süper Lige çıkması ilimiz için çok önemliydi. Bunun farkında olan Basın Mensupları verdikleri desteklerle takımımızı Süper Lige çıkartmıştır. Sivas’ı her yönünle çok daha güzel günler bekliyor. Bu da yine basın Mensuplarının emekleri ile olacak”dedi. Vali Hasan Canpolat konuşmasında, “Sivasspor’un Süper Lig’e çıkması çok güzel bir duygu. Bu çok önemli ve tarihi bir olaydır.Bu tarihi olaya damgasını vuranlarda basın mensuplarıdır. Artık tek hedef var Süper Lig’de kalıcı olmak. Her şeyimizle de Süper Lige hazır olmalıyız. Sivasspor’un Süper Lig’e çıkmasında emekleri büyük bulunan gizli kahraman Basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Bundan önce olduğu gibi Süper Lig’de de Sivasspor’a destek vermelerini ve Süper Ligde de başarıya katkı sağlamalarını istiyoruz. Şimdi Sivasspor’un Süper Lige çıkmasını yazan kaleminizin gelecek yıllarda ise Süper Lig Şampiyonluğunu ve Şampiyonlar Lig’i Şampiyonu olmasını yazmasını diliyorum”dedi.
Kaynak:Hakikat Gazetesi
|
Dün bu konuda bir topic actim ve neden bu ödül töreninde bu siteden bahsedilmedigini sordum, siz ise benim yazimi sildiniz. Acaba burada hatam neredeydi? Yanlis birseymi yazdim acaba?
Bazi kisiler neden bunu görmemezliklten geliyor acaba? Burasi tüm gazetelerin haber kaynagi, cünkü burada dünyanin her tarafindan tüm yigidolar bulusuyor, yaziyor, yorumluyor ve elestiriyor.Basinin iste gercek kaynagi burada yatiyor. Ama burasini galiba bazi kisiler görmemezlikten geliyor.