Alıntı:
markolinkow Nickli Üyeden Alıntı
ya ben bi anti-istanbul lu olarak burda yazılan yazıları hayretler icinde okudum Biz Anadolu takımları,sizin tabirinizle üc büyükler ama aslen üc büzzükler olan takımlara böyle teslimiyetci bi politika izlersek Anadoludan nah cıkar sampiyon baıları demis ben gsliyim sevinirim yazık vallahi yazık ben okurken sivassporlu olmamama ragmen cok üzüldüm
bi baslık okumustum az önce amigo ihsan ı okumustum sizler böyle yaparak mı devam ettireceksiniz o gelenegi siz böyle konusunca o insanın kemikleri sızlamazmı
nasıl bi taraftarlıktır bu ben geseliyim gitsin sevinirim bu ne demek
siz coktan kabul etmissiniz istanbul hegomanyasını böyle yaparak basarı gelmez
kayserisporun yaptıgı gibi kapak etcekseniz istanbulu ben inanıyorumki bu sene kayserispor üc büzzükleri madara edicek gökhanıyla mehmetiyle (NOT:Kayserisporlu degilim )
ha dieceksinizki senin tuttugun Ankaragücü yapmıyomu bu hatayı en kral hatayı yapıo gecen sene bası umut bulut sezon arası ceyhun satılmayacak futbolculardı yönetim bi hata yapmıstı ama biz tribündekilerhic bi zaman iyi gitsin ben teseliyim zaten iyi oldu veya gitsin büyük takımda oynasın vs demedik gercek tribüncü bunları demez
unutmayınki kimse sizden büyük degildir...
|
abicim sana katılıyorum senin gibiler olduktan SİVASSPORa bişey olmaz ayriyetten o kadar uzun yazmana rağmen hepsini tek tek okudum teşekkürler yazdıkların için