HAK EDEN FORMAYI GİYER
Teknik Direktör Bülent Uygun, “Hiçbir zaman kemikleşmiş bir kadro ile karşılaşmalara çıkmayı düşünmüyorum. hak eden formayı giyme şansı bulur dedi
Trabzonspor karşılaşması öncesinde ilk 11’de hangi futbolcuların yer alacağı konusunda henüz net bir kararın olmadığını söyleyen Teknik Direktör Bülent Uygun, “Hiçbir zaman kemikleşmiş bir kadro ile karşılaşmalara çıkmayı düşünmüyorum. Karşılaşmalar öncesinde yapılan çalışmalarda başarı için mücadele eden, hak eden formayı giyme şansı bulur. Hak etmeden hiçbir oyuncuma forma hakkı vermem. Formayı giymek isteyen futbolcu öncelikle bunu hak etmeli. Çalışmalarında, kondisyonunda formayı hak ettiğini göstermeli ve karşılaşmaya çıkarak formanın hakkını vermeli. Aksi takdirde çalışmalarda yatarak, performans harcamayan hiçbir futbolcuya forma giydirmem ve bu takımda barındırmam. Bu takım sadece bizim değil, Sivas’ın takımıdır. O yüzden hiçbir futbolcunun bu takımın başarısına köstek olmaya hakkı yok. Takımın başarısı için, Sivas’ın başarısı için sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele etmelidir” dedi.
TRABZON BİZİ TANIR
Direktör Uygun, lige iyi bir başlangıç yapmak için Trabzonspor’u yenmeyi hedeflediklerini belirterek, “Yaptığımız kamp çalışmalarında lige çok iyi bir şekilde hazırlandık. Lige deplasmanda oynayacağımız Trabzonspor karşılaşmasıyla başlayacağız. Trabzon’u yenerek lige iyi bir başlangıç yapmayı istiyoruz” dedi.
Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarını kulüp sosyal tesislerinde yaptıkları antrenmanlarla sürdüren kırmızı beyazlı ekipte futbolcuların karşılaşmayı kazanmak için hırslı bir şekilde çalıştıkları görüldü. Günde çift idman yaparak Trabzonspor karşılaşmasına hazırlandıklarını söyleyen Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, hedeflerinin karşılaşmayı kazanmak olduğunu ifade etti.
Teknik Direktör Uygun, şöyle devam etti: “Bolu Gerede ve Hollanda kamplarının ardından ilimize döndük. Burada yeni sezon için hazırlıklarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İyi bir kamp dönemi geçirdik ve sezona iyi bir şekilde hazırlandık. Konya’da yaptığımız hoşgörü turnuvasında da takımdaki eksikleri görme fırsatını buldum. Şimdi ise lige iyi bir başlangıç yapmak için kulüp sosyal tesislerimizde sezonun ilk maçını yapacağımız Trabzonspor karşılaşması için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu maçı kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.
MORALLER YERİNDE
Yapılan antrenmanların neşeli bir ortam içerisinde geçtiğini ifade eden Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun takımda morallerin yerinde olduğunu söyledi.
Teknik Direktör Uygun şöyle devam etti: “Biz takım olarak bir aile gibiyiz. Burada ailenin büyükleri ve küçükleri bir arada hayatlarını idame ettiriyorlar. Küçükler büyüklerine saygıyla, büyükler ise küçüklerine sevgiyle yaklaşmasını biliyor. Herkes futbol tecrübesini ortak bir çerçevede buluşturuyor ve birbiriyle paylaşıyor. Böyle bir ortamda başarının olmaması mümkün değil. Bütün takım arkadaşlarım tek bir ailenin ferdi gibi burada Sivasspor’un başarısı için çalışıyor. Böyle bir tablo karşısında yeni sezonda daha başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.
|