Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

 
 
Seçenekler Arama Stil

ŞAŞIRDIK KALDIK !!
Alt 21.08.2007, 20:13   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart ŞAŞIRDIK KALDIK !!



(PFDK), Trabzonspor- Sivaspor maçının bitimine doğru çıkan olayların ardından aldığı kararla Sivasspor'u 250 bin YTL para cezasına çarptırması, Kırmızı-beyazlı ekipte soğuk duş etkisi meydana getirdi.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Ceza Kurulu'nun bu kararı üzerine şaşkına döndüklerini belirterek, Tahkim Kurulu'na mutlaka gideceklerini söyledi.

Konuyla ilgili olarak İHA muhabirine özel açıklamalarda bulunan Uygun, "Şimdi hepimiz şoktayız, şaşkınız. Düşünüyoruz ama, tabii işin içinden çıkmak biraz zor. Ceza Kurulu, ceza vermek zorunda hissedip bize böyle bir cezayı verdi. Açıkçası mağdur olduk. Tamam oraya geldik, birçok futbolcumuz mağdur oldu, 250 milyar lira da bize para cezası verdi. 250 milyar bir sene boyunca sağdan soldan toplayıp bir araya getirdiğim paradır. Dolayısıyla böyle bir ceza niye verildi, ne amaçla verildi anlamış değilim.

Anlamak için de her şeyi yapıyorum ve anlayamıyorum. İnşallah Tahkim Kurulu'ndan geri dönecektir. Bunun itirazını kesinlikle yapacağız. Hem futbolcumun kendi ceza sahasında yediği dayak, hem de para cezası ve verilmeyen daha birçok şey var. Bu stres ve kaos ortamı ile futbolcularımın sıkıntısı had safhaya ulaştı. Maçlarımıza konsantre olamıyoruz. Ve bir an önce de verilmesi gereken kararlar var. Kararı verecek olan merciler de, bunu en iyi şekilde uygulayacaktır. O zaman bundan sonra Türkiye'de bütün olacakların sorumlusu bu cezayı verenlerdir. Onlar düşünsün, ben değil" dedi.

Sivaspor'un bu cezayı hak etmediğinin altını çizen Uygun, "Kesinlikle hak etmedim. Niye hak edeyim ki. Kim kime vurma hakkına sahip. Kim kime vuruyor da böyle ceza alıyor. Yani ben onu anlamadığımdan ve anlamakta zorluk çektiğimden bir şey diyemiyorum. İnşallah Tahkim Kurulu'ndan bu ceza bizim lehimize dönecektir. Çünkü öyle bir şey varsa benim 6 tane darbe yiyen futbolcum var. O zaman 6 futbolcumun parasını sen vereceksin. Ceza Kurulu olarak sen ödeyeceksin. Bu futbolcularım belki de bir yıl boyunca bu yaşadığı sıkıntıdan dolayı iyi performans sergileyemeyecektir. O zaman atıyorum 400 milyardan 2 trilyon 600 milyar parayı kim ödeyecek. O zaman onlardan alacağız. O zaman Ceza Kurulu da bu parayı ödeyecektir. Bana 250 milyar lire ceza veriyorsun. Ben mi gittim tribüne saldırdım, ben mi koltuk kırıp ta futbolcumun kafasına doğru attım. Ya da ben mi gittim de bir şeyler yaptım. Hayır ben çıktım sahaya, futbolumu oynadım ve gereğini yaptım. Bana saldırandan da kendimi korumaya çalıştım. Güvenlik görevlilerinin koruması gerekirken, özel güvenlik görevlileri de benim futbolcumun gırtlağına yapışacak, söyleyeceksin ki 250 milyar da sana ceza verdim. Bir de maçın sonucu verilmemiş bir maç var. Bu kadar olmaz ve olmaması lazım" diye konuştu.

Trabzonspor kanadından, Futbol Federasyonu yönetiminden ayrılmaların olacağının söylenmesinin de yanlış olduğunu vurgulayan Uygun, "Ben şahsen sayın Ulusoy'dan mutluyum. Sonuna kadar destek olup olmamak da o kadar önemli değil. Sonucunda en iyisini yapıyor. Bunu bir genel kurul seçtiyse, genel kuruldaki arkadaşlar 'desteğimizi çekeriz, ayrılırız' şeklindeki söylemleri çok ayıp şeylerdir. Destek olmadıysan bile destek olmadığını belirtmeyeceksin, destek oldunsa da belirtmeyeceksin. Futbol Federasyonu tamamen özerk bir kuruluştur. Her vereceği karara saygılı olmak gerekiyor. Ama ceza kurulunun da bize verdiği cezayı anlamış değilim" şeklinde konuştu.
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git