Alıntı:
firtina61 Nickli Üyeden Alıntı
sevgili sivassporlu taraftarlara acikcasi ben bunu yakistiramadim acikcasi.Mac trabzonspora verilmediki mac tekrar oynanacak cikin aslanlar gibin maci alin.Nedir yani bukadar haykiris.Kimse kusura bakmasin ama mac öyle 30saniye ile kazanilmaz.Bakin sizlere bir soru sormak isterim.Düsününki sivasta mac oynaniyor hayati önem tasiyan bir mac ve rakip taraftar maci sivas tribününde izliyor takimi yenik durumdayken birden sahaya atliyor nasil olacak bu is ozaman?Yanlis anlamayin ben kesinlikle sivas taraftari sahaya girdi demiyorum ama bence adaletsiz bir karar cikmadi.Oyüzden yine söylüyorum sivasspor aslanlar gibin cikar maca fenerbahceye karsi oynadigi futbolu sergiler ve maci alabilir hatta alsinda diyorum inanin en samimiyetimle söylüyorum sivasspor tekrarlanacak maci alsin sizin kadar bende sevinecegim.Saygilarimi sunarim.
|
kardeş sorun bu değil.sorun kanunların uygulanmaması.yoksa biz çok meraklı değiliz 3 puana.ama ligin son haftası böyle birşey olursa ne olacak kim verecek bunun hesabını.sivas yapsaydı da emin ol ki hükmen yenik olsun derdim.bundan şüphen olmasın.kanunlar uygulansın başka bir şey istemiyoruz.