Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Haluk Çubukçu, "Bu kararı verenlerin vicdanlarının nasıl rahat ettiğini, akşam yastığa kafaları konduğunda nasıl rahat uyuduklarını sormak istiyorum" dedi.
Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Haluk Çubukçu, Trabzonspor-Sivasspor karşılaşmasının tekrarlanması kararıyla ilgili, "Bu kararı verenlerin vicdanlarının nasıl rahat ettiğini, akşam yastığa kafaları konduğunda nasıl rahat uyuduklarını sormak istiyorum" dedi.
Çubukçu, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun Trabzonspor-Sivasspor maçıyla ilgili kararını duyduktan sonra dehşet içinde kaldığını ifade etti.
Çubukçu, bu kararın başka şeylere gebe olmamasını dilediğini belirterek, "Bu karadan sonra umarım bazıları, kendilerinde bazı hakları görüp, puanları kurtarmak adına, sahalarda spor dışı hareketlere başvurmaz. Nasıl olsa fair-play Türkiye'de cezalandırılıyor, kavgacılar ödüllendiriliyor. Geçen sezon Vestel Manisaspor-Sakaryaspor maçı sonrası alınan kararla bizim fair-play dolu davranışımızı cezalandırdılar." dedi.<!-- / message --><!-- sig -->