Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: SİVASSPOR:3 BURSA:2
Alt 01.10.2007, 02:23   #11
ahmetcelik
Acemi Yiğido

ahmetcelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

57 Mesajına 94 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 763 ahmetcelik FAZLA SÖZE GEREK YOKahmetcelik FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: SİVASSPOR:3 BURSA:2

Maci Komsuda Iftara davetli oldugum icin radyodan izleyemedim Komsuma TRT Teletexte bakmasini rica etdim o ara Televizyonun uzaktan kumandasi Abimde idi ve o bakdi ve o an hepimiz yikildik olamaz dedik ama ben Bursanin hafife alinacak bir takim olmadigini söyledim ve futbolda yenmek de var yenilmekte yani kendimizi teselli etdik sonra ikinci yari baslamisdi icime Sanki bir Ilham geldi al su Uzaktan Kumandayi bir bak dercesine ne göreyim 1:2 O sira bir saka yaptim dedimki benim elimde Ugur var ve ekledim bir dahaki Teletexti acdigim zaman insaalah 2:2 olur dedim ve inaninki biraz zaman gecdikten sonra ne göreyim 2:2 ve bu arada Uzaktan Kumandaya iyi sarildim birakmadim ve kisa bir Sonra bir daha bakdim aman YÜCE ALLAHIM Sen BÜYÜKSÜN su Mübarak günü bizlere ne Lütüfler veriyorsun ne kadar bizi Sevindiriyorsun Sana SONSUZ HAMD OLSUN ve ARKADASLAR 3:2 bu böyle biter dedim simdi Sivasspor bu maci garantiledi dedim ve öyle oldu SÜKÜRLER OLSUN .
ahmetcelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla