Alıntı:
çılgın_lar Nickli Üyeden Alıntı
şüphen olmasın...kardeş bak ben doğma düyüme trabzonlu ve trabzonsporluyum.emin ol sizi kimsenin düşman ilan ettiği yok.bi kaçtane serseri çıkabilir...onları zaten saymayın...ya ne düşmanı be bilmem hatırlarmısınız bizim olaylı bi samsun maçımız vardı...ordada hakem bize penaltı verince samsun taraftarı sahaya girdi maç tatil edildi samsun 3-0 yenik sayıldı.yarın gazetede aynen şöyle yazuyodu yunan değil bulgar değil en büyük düşman trabzon diye...yazıyı okuduğumda şoke oldum...ama biz aynı karşılığı vermedik.samsun herdefasında hangi takımla oynarsa oynasın bize küfür ettiler...samsunda oturduğum için olayları birebir yaşadım...kısaca olaylar sivasta olsaydı ve biizim lehimize sonuçlansaydı maç,sizdende tepkiler olacaktı...
onun için takmayın göreceksiniz herşey eskisinden daha iyi olacak..çünkü anadolunun iki takımada ihtiyacı var..sadece kışkırtmalalara kanmayalım yeter...
|
sevgili kardeşim sağduyulu yaklaşımın için çok teşekkür ederim her trabzonlu bir olmadığı gibi her sivaslıda bir değil herkes bir şeyler yazıp ciziyor ama burda saygıyı sevgiyi asla elden bırakmamalıyız iki guzide şehrin iki takımı bu olayların böyle gelişmesini hiç kimse istemezdi ama ne yazıkki bir kac kendini bilmezin yüzünden bu talihsiz olayı yaşadık sizinde dediğiniz gibi her kırgınlık unutulur zamanla yerini sevgiye dönüştürür eğer kin gütmeyle bir yere varılsaydı bizimle kayseri arasında düşmanlık asla bitmezdi sivas kayseri kardeşliğine bugün gıptayla bakıyoruz ve öylede olması gerekli sporun sevgi ve kardeşlik ruhuyla ayakta durduğunu unutmamalıyız tekrar kaldığımız yerden dostluğumuzun sürmesi dileklerimle bütün trabzonsporlu kardeşlerimi sevgiyle kucaklarım