Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Milli Takım Hakkında

Milli Takım Hakkında Milli Takım Hakkında Yorumlar

Seçenekler Arama Stil

-->: TÜRKİYE/Yunanistan maçı Tahmin ve yorumları
Alt 15.10.2007, 17:21   #11
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 885 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: TÜRKİYE/Yunanistan maçı Tahmin ve yorumları

Türk milli Takimi Bügünlere gelmek icin cok yol katletti. Avrupanin Ünlü futbol yorumculari Türk milli takimindan övgü dolu cümlere kullanirken son oynadigimiz maclara bakarsak icler acisi. Senelerdir Kasik Kasik topladigimiz övgü ve prejtifimizi kepceyle dagitmaya hic kimsenin hakki yok. Kendi takiminda ilk 11.de forma Bulamayan Futbolcular Dünyanin Hanki takiminin Milli takiminda 11 de forma bulma sansi var. Elestiri yapan Foto muhabirlerini basin toplantisina almamakla ne yapmak istiyor Basin özgürlügü oldugunu ve Türkiyenin bir Muz cumhuriyeti veya padisahlik döneminin Bittigini,Her seyi ben daha iyi bilirim demekle bir yere varilamadini, ögrenmenin yasi olmadigini Bu Milli Takimin Türkiyenin takimi oldugunu Birilerinin sayin Terimin hatirlatmasinda yarar var..

NOT: Tek Alternatif Yunanistani Yenmemiz.. 1-0 -- 2-1 lik bir sonuc bekliyorum. Arti ortasahada pres yapacak ve tek pas yapacak futbolculara ihtiyac var, topla fazla oynayip vakit kaybettieren Tuncay,Arda,Ibrahim üzülmez cok ciddi bir sekilde uyarilmali,defansin iki canli Bombasi, Servet ve Gökhan kendilerine ceki düzen vermeli. Ne zaman patlayacaklari ikisininde belli degil,Kalecilerimiz Allaha emanet,Hepimiz Hakan Süküre Oynasada oynamasada kacirdigi gollerden sonra Kiziyoruz ama su da bir gercekki Hakan sükür olmadigi zaman ileride Top Tutup Arkadaslarinin gelmesini Saglayabilecek ve Hücümda üstünlük kurduracak türkiyede kac futbolcu var ben iki kisi Biliyorum .Hakan Sükür ve Mehmet Yildiz ikisi yan yana oynayamaz cünkü stilleri bir birlerine cok benziyor Hakan Oynamayacaksa Mehmet yildizin yanina, Gökhan, Ümit, Nihat düsünülmeli yoksa ileride Cogalip üstünlük kurma imkanimiz olmaz.. Bunlar benim görüslerim katip katilmayanlar tabiki olacak saygilarimla...