Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > 1967 Genç Taraftarlar Derneği

1967 Genç Taraftarlar Derneği 1967 Genç Taraftarlar Derneği

Seçenekler Arama Stil

--->: KONYA-SİVAS MAÇ GÖRÜNTÜLERİ(BAŞKENTLİ YİGİDO
Alt 02.11.2007, 22:44   #22
sivas_sevdamiz
Yiğido

62 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 sivas_sevdamiz Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: KONYA-SİVAS MAÇ GÖRÜNTÜLERİ(BAŞKENTLİ YİGİDO

Alıntı:
Agcalli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne olmuş buraya merkez 67 felan birbirine girmişler Sanki biri fenerli biri cimbomlu. Hepimiz Sivassporlu değilmiyiz bu kavga niye. Baştan beri bu oluşumlara karşıydım, şimdi haklı olduğumu gördüm. Biz daha profosyonel taraftar olmadan büyük kluplere özenip gruplara ayrıldk. Teşkilatlanmak güzeldir ama bunu hakkıyla yerine getirmek gerekir. O yüzden herkes bence bu tartışmayı kapatmalı ve hepimizin bu takıma gönül verdiğimizi unutmamalıdır. Kim daha çok destekliyor, kim daha çok bu takım için uğraşıyor buna rakip takım taraftarı karar versin, biz değil. Bizim işimiz bu takımı desteklemektir başka şey değil

aynen katılıyorum... Hepimiz Sivassporluyuz ve bu şekilde tartışmalar bu şehre ve sporuna zarar verecektir. Tamam farklı gruplar olacaktır ama maçta da birlik ve beraberlik içinde hep beraber takımımızı desteklemeliyiz
sivas_sevdamiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır