Abicim öncelikle yazın için teşekkür ederim,
Dediğin gibi büyük olduğumuzun farkına vardık, ancak büyüklüğümüzü tam anlamıyla idrak edemiyor muyuz anlamıyorum
İlk yazında söylemiş olduğun gibi yönetimde yapılması gereken değişikliklere bende katılıyorum. Bunun için artık işe yarayacabilecek sorumluluk alabilecek yüzlerde hemşerimizden yönetime teklif gitmeside gerekiyor.
Yönetim bu tür çalışmaları yeteri kadar yapamıyor maalesef, ancak burada bütün işlerin birkaç kişinin sırtında olduğunu düşünürsek yapılamaması gayet normal.
Durumumuz gayet iyi iken özellikle lisanslı ürünlerin satışında bir takım yenilikler gerekiyor. İstanbul'u bir kenara bırakırsak Sivas merkezde dahi Taraftara hitap edebilecek bir satış yeri bulunmamakta. Kısıtlı sayıda ürünle kısıtlı sayıda satış yapılabiliyor. İstanbul ve Sivas'a bu konuda ağırlık verilebilir. Satış yetkisinin stadyum firmasında olması bizi bağlamıyor, çünki Başkanımız ek bir madde ile forma satışını klubünde organize edebileceğini belirtmişti. Bu konuyu ve özellikle sms konusunu forumda yaza yaza tabiri caizse dilimizde tüy bitti
Sponsorlarımız arasında olan Turkcell'le bunun anlaşmasını kolayca yapabiliriz. Ki bununla ilgili çalışma olduğunu Başkanımız bizzat ifade etmişti. En basit yarışmalarda bile kullanılan bu sistemi kendi lehimize kullanma fırsatını kaçırmamamız gerekiyor...