Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar > Yiğidoların Dayanışma Formu

Yiğidoların Dayanışma Formu Bu Bölümü Yiğidolar Olarak Tanişma Ve Dayanişma Gücümüzü Geliştirmek Için Kullanalim.

Seçenekler Arama Stil

-->: Yardım Kanpanyası Başlıyor
Alt 25.12.2007, 02:35   #11
Thai
Tecrübeli Yiğido

89 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 761 Thai FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: Yardım Kanpanyası Başlıyor

Hakan Can da ne garip bir durum ki Türkcell Süper Liginin lideri yardım kampanyası düzenliyor ayakta kalmak için dedi. Haklı olduğu yönler var tabiki ama burada forumlarda özellikle BÜYÜK OLMAK İÇİN GEREKENLER isimli topicte belirttiğim gibi bazı organizasyonların yapılması da gerekiyordu. Yönetim Kurulunun bu noktaları gözardı ettiğini daha doğrusu gözden kaçırdığını belirtmem gerekiyor. Yapılması gerekenler:

1. Acilen bir SMS kampanyası başlatılmalı
2. Medya İletişim Kurulu kurulmalı ve yerel basın-ulusal basın ile iletişime geçilmeli, sivasspor ile ilgili haberler internet sitesinden çok hızlı şekilde ulaşılabilmeli. sivasspor.com 36 bin üyeye sahipse resmi site 100000 bin üye olmalı
3. Sponsor Kurulu acilen kurulup mevcut antlaşmalar revize edilmeli, yeni ve güçlü sponsorlar bulunmalı. Kimsenin gelmesini beklemeden gerekirse ayaklarına kadar gitmeli.
4. Tescilli ürünler konusunda acilen komisyon kurulup Fenerium örneği referans alınarak ürünler piyasaya sürülmeli, 2 kalitede(ucuz ve pahalı) ürün gamı oluşturulmalı,
5. Akil Adamlar kurulu oluşturulmalı, Sivas için düşünenen erdemli-bilgili-birikimli insanlara kucak açılmalı, onore edilmeli ve onların fikirleri alınmalı.Yönetim kuruluna danışmanlık yapacak tamamen gönüllü olacak bu kurulda olacak burda ismini yazmayacağım çok sayıda insanımız mevcuttur.
6. Avrupada ve ülkemizin birçok yerinde yaşayan Sivaslılar la ilgili çalışma başlatılmalı, onlara ulaşılmalı ve alınabilecek destrekler planlanmalı ( Taraftar komisyonu)

gecenin bu vaktinde bu kadar yazabildim. Dediğim gibi acilen komisyonlar ve kurullar kurulmalı, yönetim kurulu üzerindeki yük dağıtılmalı, yoksa BÜYÜK OLMAK İÇİN GEREKEN fırsat kaçacak ve Allah korusun göztepe,eskişehir,kayseri,ante p gibi kötü örneklere benzeyeceğiz.....

ilk iş SMS olacak sanırım, hadi bismillah.......
Thai isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla