Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Süperlig

Süperlig BURADA SÜPERLIG TAKIMLAR HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZABILIRSINIZ

Seçenekler Arama Stil

--->: -->: --->: Golcü Antrenörü
Alt 30.01.2008, 12:47   #17
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 935 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: --->: Golcü Antrenörü

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Leblebi Kardes Sitede Yazilarini Zevkle takip ettigim bir kac kisinden birisin !!!!!!!!. Futbolu en ince noktalarina kadar inceliyorsun !!! Cogu Kisi icin önemsiz gibi görünen , ama futbolun kaderini kücük seylerin belirleyecegini inanlardan biride benim. Bu kamera olayini bende Biliyorum Almanyanin 5-6 Büyük klüblerinin stadlarina yerlestirildi.. Bu kameralar sayesinde Takimin özel Bilgisayar Tekniksiyeni Takimin her futbolcusunu Mac esnasinda Analizi yapip hangi bölgelerde zafiyeti oldugunu hangi bölgelerde daha faydali ve sahanin nerelerinde takima zarar verdigini ,Sahada nerelerde gezindigini saniye saniye tek tek analiz edip Teknikdirektöre bildiriyormus, Futbol bilgisayarin kontrolünde oldugu icin artik hataya af yok..... Biz Burda gölcü Antröneri faydalimi diye tartisiyoruz..tabiki faydali olmasi gerekir.... Avrupa takimlarinin kac kisilik ekipten kurulu oldugunu Biliyorum Sitelerinde yaziyor takip edenlerde bilir .....
Abi aklıma geçen yıl seninle Mehmet Yıldız konusunda burada ne kadar ısrar ettiğimiz geldi. Lorant döneminde maalesef kiralık gönderildi. Hatta gitmesi bile gündeme geldi ama sağolsun Bülent Hocamız ilk maçından itibaren Mehmet'e gereken şansı verdi. O maçta tribündeydim. 4-0 yenilmemize rağmen takımın geleceğini parlak olduğunu söylemiştik burada ve nitekim tarihimizin en büyük başarılarına imza attık. Bülent Hocamızın teknik analiz sistemi de gösteriyorki futbol sadece sahada oynanmıyor. Ama tabiki Ersun Yanal'ın yaptığı gibi maçları sanal oynama olayına da karşıyım. Ne olursa olsun futbolun ruhunu korumak lazım
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
antrenörü, golcü