Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: SİYAH GİYİNEN ADAMLAR
Alt 09.04.2008, 11:44   #11
okkan
Yeni Yiğido

okkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 okkan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: SİYAH GİYİNEN ADAMLAR

Gazeteci arkadaşımızın dediklerine katılmamak mümkün değil.Ama maç sonuçda sahada oynanıyor.Bu sezon sahamızda oynadığımız ve de mağlup olduğumuz Fb ve BJK maçlarında futbolcularımız çok bariz hatalar yaptılar.Artık kondüsyon eksikliğindenmidir büyük maçlara motive olamayışımızdanmıdır bilemiyorum.Bundan sonra yapılması gereken kalan maçlarımızda takımımıza bir taraftar olarak sahip çıkmak ve de sonuna kadar gidebildiği yere kadar desteklmektir.Son maçlarımızda seyircilerimizin takımımıza dsetekleri saha içersindeözellikle Sivas da eskisi gibi değil.Galiba takım başarılı oldukça başlarıyada seyircide doydu...Bir sözümde Sivaslı DOĞAN rumuzlu arkadaşa olacak..Geçen haftaki Kasımpaşa maçını seyretmek için İstanbula gitmiştim..Ordaki taraftarlarımızda burda adı gectiği gibi ateşli değiller.Hiçbir organize yoktur.herşey burda yazıp atıp tutmmakla olmuyor.Sivas iİstanbul da toplasan üç dört maç oynuyor bir yılda ama gereken ilgi yok gibi geldi bana.Unutmayalım bu takım hepimizin.Her yerde ve her ortamda takımımıza sahip çıkalım..Son sözümde başkanımız dediği gercek olacak inşallah..Seneye CHELSEA Sivas ta.....(Böylece fenerinde intikamını almış oluruz)
okkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla