Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ
Alt 20.04.2008, 23:03   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

Kendi sahası ve seyircisi önünde Ankaraspor'u 2-1 yenerek şampiyonluk umutlarını sürdüren Sivasspor, final niteleğindeki son 3 haftaya çok sıkı hazırlanacak. Teknik Direktör Bülent Uygun, kalan maçlarda Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yine puan kaybetmesini beklediğini belirterek, "Ligi sürpriz bir şekilde bitirebiliriz" dedi.

Bu sezon Süper Lig'de aldığı başarılı sonuçlar ile şampiyonluk adayları arasına girerek bu iddiasını son haftalara taşımayı başaran Sivasspor'da Ankaraspor karşısında alınan 3 puanın sevinci yaşanıyor. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, herkesin her hafta yarıştan kopmalarını beklediği bir süreçte Sivasspor'un son 3 haftaya girerken halen şampiyonluk şansı bulunduğunu belirterek, "Son haftalar geldikçe ligde stres iyice arttı. Bizim çekindiğimiz bir karşılaşma olan Ankaraspor maçından 3 puan aldığımız için çok mutluyum. Bundan sonra bizim kaybedeceğimiz bir şey yok. Yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Benim inanıyorumki bizimle beraber şampiyonluk yarışı veren rakiplerimiz puan kaybedecek. Biz Sivasspor olarak şuanda anadoluda bir devrim yaptık. Artık bizim başarımızı kabul etmeyenler bu başarımız karşısında şapka çıkartmaları gerek. Ben bunca eksiğe rağmen arkadaşlarının yokluğunu aratmayan futbolcu kardeşlerimin gözlerinden öpüyorum" diye konuştu.

Kalan 3 maçı kazandıkları takdirde şampiyon olacaklarını veya şampiyonlar ligine gideceklerini söyleyen Uygun, "Kendi sahamızda Fenerbahçe ve Beşiktaş karşısında kaybettiğimiz puanlara şimdi daha çok üzülüyoruz. Eğer bu maçları lehimize çeverseydik, bugünkü konumumuz çok daha farklı ve rahat olurdu. Kendi sahamızda son olarak Galatasaray ile oynayacağız. Bu maçın bizim açımızdan hayati önem taşıyacağını düşünüyorum. Fenerbahçe ve Beşiktaş maçındaki hatalarımızı tekrar etmeyeceğiz ve bu maçı mutlaka kazanacağız. Biz ligi Sivasspor olarak sürpriz bir yerde bitirebiliriz." dedi.

"TAKIMI GÜÇLENDİRECEĞİZ"

Öncelikli hedeflerinin başında Avrupa Kupaları'na katılmak olduğunun altını çizen Bülent Uygun, "Ankaraspor galibiyeti ile bu konuda büyük avantaj yakaladık. Ancak henüz garantilemedik. Avrupa Kupaları'ndan her hangi birine katıldığımız takdirde çok daha iyi transferler yaparak takımımızı güçlendireceğiz. Sivasspor olarak hem kentimizi hem de ülkemizi en eyi şekilde temsil etmek için gereken çalışmaları yapacağız. Avrupa kupalarında da takım olarak başarılı olabileceğimizi düşünüyorum" dedi.

Sivasspor kaptanı ve golcüsü Mehmet Yıldız "Ali Sami Yen Stadı'ndan çıkacak her iki sonuç da bizim lehimize olacaktır. Şu an için bizim ilk hedefimiz Şampiyonlar Ligi. O yüzden beraberlik ya da her iki takımdan birinin yenilmesi ile bizim de Denizli maçından alacağımız olası bir 3 puan bizi Şampiyonlar Ligi'ne götürecektir. Bu tip büyük maçların favorisi olmaz. Bu karşılaşmada hiç ummadığınız bir takım, farklı bir şekilde galip gelebilir. Dostluk çerçevesinde bir maç olmasını bekliyorum. Netice ne olursa olsun umarım sonuç bizim işimize daha çok yarar" şeklinde konuştu.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...