Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Sivas'ta Yüzler Gülüyor
Alt 23.08.2005, 17:07   #1
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.514 Mesajına 3.999 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Sivas'ta Yüzler Gülüyor

[size=2]Sivas’ta yüzler gülüyor. Samsunspor önünde elde edilen galibiyetle şehirde adeta bayram havası yaşanıyor.
Süper Ligin yeni takımı Sivasspor’un Malatya,Gaziantepspor beraberliğinin ardından Samsun deplasmanında elde ediği galibiyet yüzleri güldürdü.
Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant ise iyi bir mücadele sonucu 3 puanla tanışmalarından dolayı mutlu olduğunu söyledi.[/size]

Lorant, Samsunspor'un oyuna çok agresif ve baskılı başladığınıbelirterek, ''Takımım beklediğim gibi oyuna başlamadı.Ancak, rakibimiz ilk yarım saatte gösterdiği yüksek temposunukaybetti. İkinci yarıda kontra ataklarla 2 gol bulduk'' dedi.
Galibiyetin kendisi için kesinlikle sürpriz olmadığınıifade eden Lorant, ''Benim Türkiye'deki ilk galibiyetim değil,Sivasspor'la ilk galibiyetim. Bu galibiyeti önce taraftara, sonra başkanımızahediye etmek istiyorum. Bu takım 38 yıl sonra bir başarıelde etti ve birincilige yükseldi. Bundan sonra puanları toplamayı veSivasspor'u çekinilen bir takım haline getirmeyi istiyorum'' diye konuştu.
UYGUN:İYİ OYNADIK,KAZANDIK
Samsunspor'u deplasmanda 2-1 yenerek, Turkcell Süper Ligi'ndeki
ilk galibiyetini alan Sivasspor'un genel menajeri Bülent Uygun, yaptığıaçıklamada, Samsunspor'un ligin güçlü ekiplerinden biri olduğunubelirterek, çok çekişmeli ve zevkli geçen maçta, her ikitakımında güzel bir futbol sergilediğini söyledi.
Samsunspor karşısında 1-0 yenik düşmelerine rağmenskoru kendi lehlerine çevirmeyi bildiklerini anlatan Uygun, ''90 dakika oyundisiplininden kopmadan mücadele ettik, iyi futbol oynadık ve galipgeldik'' dedi.
Bu maçtan galip gelmelerinin kendileri için çok önemli olduğunu ifadeeden Uygun, gelecek hafta Vestel Manisaspor'u yenerek, iyi bir seri yakalamakistediklerini belirtti. Vestel Manisaspor maçının ardındankendilerini 2 zor haftanın beklediğini kaydeden Uygun, 5. haftadaGalatasaray ve 6. haftada da Trabzonspor karşılaşmalarındaSivasspor'un iyi futbol sergileyeceğini söyledi.
4 Eylül Stadı'nın modernizasyonu çalışmalarına da değinenUygun, maçları Sivas'ta oynamak istediklerini belirterek, ''Vestel Manisamaçını İstanbul'da yapacağız. Stadın 6. haftadakiTrabzonspor maçına da yetişeceğini zannetmiyorum. İnşallahTrabzonspor maçında seyircimizin önüne çıkarız. Ama yetişmezseİstanbul Olimpiyat Stadı, Trabzonspor maçında tarihi günlerindenbirini yaşar. 40-45 bin seyirci desteğini alarak bu maça çıkarız''diye konuştu.
Samsunspor maçında forma giyen kaleci Petkoviç'in belindeki sakatlığınedeniyle bir süredir tedavi gördüğünü ifade eden Uygun, Avustralyalıkalecinin ameliyat olup olmayacağının yarın kararlaştırılacağınıda sözlerine ekledi.Sivas’ta yüzler gülüyor. Samsunspor önünde eldeedilen galibiyetle şehirde adeta bayram havası yaşanıyor.
Süper Ligin yeni takımı Sivasspor’un Malatya,Gaziantepspor beraberliğinin ardından Samsun deplasmanında elde ediğigalibiyet yüzleri güldürdü.
Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant ise iyi bir mücadele sonucu 3 puanlatanışmalarından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Lorant,Samsunspor'un oyuna çok agresif ve baskılı başladığınıbelirterek, ''Takımım beklediğim gibi oyuna başlamadı.Ancak, rakibimiz ilk yarım saatte gösterdiği yüksek temposunukaybetti. İkinci yarıda kontra ataklarla 2 gol bulduk'' dedi.
Galibiyetin kendisi için kesinlikle sürpriz olmadığınıifade eden Lorant, ''Benim Türkiye'deki ilk galibiyetim değil,Sivasspor'la ilk galibiyetim. Bu galibiyeti önce taraftara, sonra başkanımızahediye etmek istiyorum. Bu takım 38 yıl sonra bir başarıelde etti ve birincilige yükseldi. Bundan sonra puanları toplamayı veSivasspor'u çekinilen bir takım haline getirmeyi istiyorum'' diye konuştu.
UYGUN:İYİ OYNADIK,KAZANDIK
Samsunspor'u deplasmanda 2-1 yenerek, Turkcell Süper Ligi'ndeki
ilk galibiyetini alan Sivasspor'un genel menajeri Bülent Uygun, yaptığıaçıklamada, Samsunspor'un ligin güçlü ekiplerinden biri olduğunubelirterek, çok çekişmeli ve zevkli geçen maçta, her ikitakımında güzel bir futbol sergilediğini söyledi.
Samsunspor karşısında 1-0 yenik düşmelerine rağmenskoru kendi lehlerine çevirmeyi bildiklerini anlatan Uygun, ''90 dakika oyundisiplininden kopmadan mücadele ettik, iyi futbol oynadık ve galipgeldik'' dedi.
Bu maçtan galip gelmelerinin kendileri için çok önemli olduğunu ifadeeden Uygun, gelecek hafta Vestel Manisaspor'u yenerek, iyi bir seri yakalamakistediklerini belirtti. Vestel Manisaspor maçının ardındankendilerini 2 zor haftanın beklediğini kaydeden Uygun, 5. haftadaGalatasaray ve 6. haftada da Trabzonspor karşılaşmalarındaSivasspor'un iyi futbol sergileyeceğini söyledi.
4 Eylül Stadı'nın modernizasyonu çalışmalarına da değinenUygun, maçları Sivas'ta oynamak istediklerini belirterek, ''Vestel Manisamaçını İstanbul'da yapacağız. Stadın 6. haftadakiTrabzonspor maçına da yetişeceğini zannetmiyorum. İnşallahTrabzonspor maçında seyircimizin önüne çıkarız. Ama yetişmezseİstanbul Olimpiyat Stadı, Trabzonspor maçında tarihi günlerindenbirini yaşar. 40-45 bin seyirci desteğini alarak bu maça çıkarız''diye konuştu.
Samsunspor maçında forma giyen kaleci Petkoviç'in belindeki sakatlığınedeniyle bir süredir tedavi gördüğünü ifade eden Uygun, Avustralyalıkalecinin ameliyat olup olmayacağının yarın kararlaştırılacağınıda sözlerine ekledi.
Yeniülke
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla