Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor'un geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Mahmut Hanifi'yi göndermesi tepki çekti.
Geçtiğimiz sezon Teknik heyetin isteği doğrultusunda kadroya dahil edilen Mahmut Hanifi, Sivasspor formasını terletmeden gitti. Diyarbakırspor'a gönderilen Mahmut Hanifi Sivasspor'da sadece bir kez resmi maça çıkarken, bir sezon boyunca ise yedek kulübesinde oturdu. Taraftarlar, gönderilecek bir futbolcunun neden transfer edildiğini merak ederken, "Alındı ama oynamadı. Süs diye bekletildi. Madem oynamayacaktı ve gönderilecekti neden alındı. Takımda bu tip transferlerin sayısı artmaya başladı. Yönetimin artık transferde daha dikkatli olmasını istiyoruz. Transfer yapıldı denilmesi için transfer yapılmasın. Oynamayacak futbolcular alınmasın. Mahmut niye geldi, niye gitti?. Anlamış değiliz" denildi.
Sivas'ın Sesi Gazetesi
|
Zaten geçen sene alınması hata idi, galiba mahmut hanefiyi kurtarmak yada bedavadan para kazandırmak için alındı. Genç futbolcu değilki ya tutarsa diye alasın Mahmut hanifi 2.liğide dahi kadaroya girmezken Sivasspor gibi kafaya oynayan takımda ne işi vardı. Keza Ömer KAPLAN da öyle nerde kadroya girmeyen futbolcular var ise onları topluyoruz. Unutmayalımkii bu kadaronun yüzde 70 i 1liğe çıktığımız da yapmış olduğumuz transferlerdir. son 2 yılda hangi futbolcu alındıda banko oynadı. Canı sılıdınmmı taraftara saldırıyoruz ancak
6 milyon Sivaslı var diyoruz 6 milyon Sivaslıya layık bir tane futbolcu alınmadı ben parasının olmadığınada inanmıyorum. Önceki yorumlarda da belirttim mahmut hanifi Sivassporda 24 kişilik kadroya dahi giremez inan gitmesine sevindim hiç olmazssa bedavadan bir kişi beslenemz yerine 18 yaşında bir genç alınsın ya tutarsa diye beklensin.