Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: Maçın Ardından
Alt 05.10.2008, 17:24   #10
bortecine
Yiğido

bortecine - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

102 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bortecine isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: Maçın Ardından

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
"Hiçbir şey yapmazsanız, karşılığında hiçbir şey alamazsınız. İstemediğimiz bir yenilgiydi. Rakibimizi tebrik ediyorum. Milli maç arasında eksiklerimizi gidereceğiz. 15 hafta sonra deplasmanda yenilmek kötüydü. Ankaraspor daha istekli ve canlıydı. Futbol adına hiçbir şey yapmadık, kazansaydık üzülürdüm."

Bu açıklamalara itiraf gözüyle bakılırsa uygun karşılanabilir ancak beklentisi olan bir taraftar gözüyle bakılırsa sormazlar mı adama:

Neden biz hiç birşey yapmadık? Görevimiz birşeyler yapmak değil mi?

Ankaraspor daha istekli ve canlıydı; biz niye isteksiz ve cansız idik? Yoksa bu işi hayır-dua için mi yapıyoruz?

''Kazansaydık üzülürdüm'' kısmı ise yorumsuz, Allah'a havale...

Yine de herşeye rağmen kısa sürede toparlanacağımıza ve hem Fortis Türkiye Kupasını hem de Turkcell Süper Lig şampiyonluğunu alacağımıza olan inancım sonsuz!
Dün çok aciz kalmış bir takımımız vardı. canlı izlediğim için çok iyi biliyorum vede şunu gördüm hayrettin resmen rezil ürüsvay olmuştu malasef.Birde gereksiz agresiflik vardı ilk sart neysede sylanın 2 sarı kartı amator oyuncunun yapmayacağı hareketle gördü.Acil onlem alınmalı yoksa fırtına terse doner allah korusun.
bortecine isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla