Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

Fatih Hoca Dalgasını Geçiyor!
Alt 13.10.2008, 09:34   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Fatih Hoca Dalgasını Geçiyor!

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Milli takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in Milli takım kadrosunu adil biçimde yaptığına artık kimse inanmıyor.
Şu işe bakın. Mehmet Yıldız gibi adamı 18 kişilik kadroya bile almıyor ve 17 yaşındaki Beşiktaşlı Batuhan'ı sahaya sürüyor. Aynı Mehmet Yıldız,hatta şu andaki performansından biraz daha düşük olsa ve Sivasspor'da değilde 3 büyüklerden birinde oynasa,acaba Fatih Terim yine bunları yapar mı? Kesinlikle yapmaz!
Yapsa ulusal basın tefe kor oynatır! Nasıl olsa Mehmet Yıldız Sivasspor'un futbolcusu onun arkasında basını yok, oynatmasada kimse bir şey demez! Gerçi maç sonrasında azda olsa bazı spor yazarları Mehmet Yıldız 18 kişilik kadroya alınmadığı için eleştirmiş ama çok az sayıda olduğu için fazla dikkat çekmedi.
"Ben Milli formada pazarlık yaptırmam" diyecek kadar Milli formaya saygılı ve hak edenin giydiğini ima eden Fatih hoca, Bosna maçında bu inandırıcılığını tamamen kaybetti.
Dün Milli maçın konuşulduğu her yerde Mehmet Yıldız'ın kadroya alınmaması ve buna duyulan tepki vardı. Ben anlamıyorum! Sivasspor'a ve onun futbolcusuna neden bu kadar önyargı var? Benim kafamın almladığı bir başka konuda, şu anda Türkiye'de spor yazarlarının ve spor adamlarının en çok övdüğü, yere-göğe sığıdıramadığı futbolcu Sivassporlu Mehmet Yıldız.
Ancak aynı Mehmet Yıldız 18 kişilik kadroya bile alınmadığı zaman nedense, yok denecek kadar az insan bu durumu eleştiriyor. Sizi bilmem ama ben bun yapılanları gördükçe bu Milli takımdan soğuyorum! Ay-yıldızına canımız feda! Bu düşüncemi kimse yok edemez. Bununla Fatih hocanın başında olduğu Milli takımı bir birine karıştırmamak gerekir.
Fütih hocaya birde şu soruyu sormak lazım. "Fatih hoca, 17 yaşındaki Batuhan kendi takımında bile oynayamzken (bu sezon sadece bir maçta oynadı) nasıl oluyorda Milli takımın 11 kişilik kadrosuyla sahaya çıkıyor? Üstelik bunu yaparkende Mehmet Yıldız gibi 10 tane Batuhan edecek adamı 18 kişilik kadroya almıyorsun? Fatih hocaya son bir söz!
Hocam nasıl olsa,4 büyüklerden ve o takımlarda daha önce forma giymiş futbolculardan kadro kuruyorsun,sen Milli takımın değil, bu takımlardan birisinin başına yakışırsın...

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...