Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Teknik Direktör

Teknik Direktör Teknik Direktör hakkindaki yorumlar

Seçenekler Arama Stil

-->: Bir öylesin bir böyle, neyin var bana söyle?
Alt 13.10.2008, 11:07   #36
koz58
Acemi Yiğido

koz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 koz58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: Bir öylesin bir böyle, neyin var bana söyle?

Bugün gazetelerde dolaşırken bu haberi buldum ve sizle paylaşmak istedim.

Alıntı:
SİVASSPOR'DA KAFALAR KARIŞIK

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un, Fenerbahçe'ye Gideceği Yönündeki Haberler, Camiada Kafaları Karıştırdı.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un, Fenerbahçe'ye gideceği yönündeki haberler, camiada kafaları karıştırdı. Taraftarlar, Uygun'un 'Sivasspor yönetimi onay verirse Fenerbahçe'de çalışabilirim' yönündeki açıklamalarına tepkili.
Milli maç nedeniyle lige verilen arayı Antalya'da değerlendiren Sivasspor, önümüzdeki pazar günü Ankaragücü'nü konuk edecek. Antalya'dan dün dönen kırımzı-beyazlı takım, Ankaragücü maçının hazırlıklarına bugün başlıyor.

İdmana milli takım kampında olan golcü futbolcu Mehmet Yıldız katılmıyor. Ligin 6. haftasında Ankaraspor'a yenilen kırımzı-beyazlı ekipte tek hedef galibiyet. Ancak bu maç öncesi Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un Fenerbahçe'ye gidebileceği yönünde Zaman'a yaptığı açıklamalar moralleri bozdu.

İlk 6 haftada Luis Aragonez'den beklediğini alamayan Fenerbahçe için yeşil ışık yakan Uygun, "Şartlar uygun olursa eski takımıma yardımcı olmak isterim" yönünde ifadeler kullanmıştı. Geçen yıl Sivasspor'un son haftalara kadar şampiyonluk yarışında koşturan ve yeni sezonda da başarılı bir grafik çizen Uygun'un bu açıklaması taraftarı üzdü. Futbolcuların bu açıklamalardan etkileneceği görüşünde birleşen seyirciler, Uygun'un Sivasspor'un başında kalmasını istiyor.
(CİHAN)
koz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  

Etiketler
bana, bir, böyle, neyin, söyle, var, öylesin