Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Ben Dahil Herkes Satılık
Alt 04.11.2008, 09:29   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Ben Dahil Herkes Satılık

Sivas´ın hocası Bülent Uygun: “Çıkarlarımız doğrultusunda ben dahil herkesi satabiliriz” dedi.

Şampiyonluk inancı
Süper Lig’de Denizli’yi 3-1 mağlup eden Sivasspor’da keyifler yerinde... Teknik direktör Bülent Uygun takımının başarısından gurur duyduğunu ifade ederken, son dönemde çıkan dedikodular hakkında da çarpıcı açıklamalar yaptı. Uygun, “Herkes bana ‘Mehmet Yıldız’ı satıyor musunuz?’ diye soruyor. Kulübün geleceği için ben dahil herkesi satabiliriz. Biz de hiç kimse vazgeçilmez değildir. Sonuçta kısıtlı imkanlarla mücadele ediyoruz. Artık herkes, Anadolu’dan bir şampiyon çıkacağına inanıyor” dedi.

‘İlham kaynağı olduk’
Ankaraspor ve Bursa’nın başarılarına geçen sezon yaptıklarıyla ilham kaynağı olduklarını vurgulayan Bülent Uygun, “Biz çıtayı yükselttik. Bir gün mutlaka büyük bir takımda çalışacağım. Henüz 37 yaşındayım. Fatih Terim ve Mustafa Denizli, 40’lı yaşlarda başarılı oldu. Başkanımız Mecnun Odyakmaz’la kader birliği ettik. Henüz bir şeylerin zamanı var. Transferleri her zaman doğru yapmak gerekiyor. Mesela bana 2. Lig’de Samsunspor’u verin şampiyon yaparım” diye konuştu.

Mehmet Yıldız artık Kral!
Denizlispor karşısında takımının 3 golüne de imza atan kaptan Mehmet Yıldız, gol krallığı yarışında 8 golle ilk sıraya yerleşti. Tecrübeli futbolcu, bugüne kadar oynadığı karşılaşmalarda ilk kez bir maçta 3 gol atma başarısı da göstermiş oldu. Tecrübeli futbolcu, “Hocamızın bize verdiği güvenle, geçen yılki başarımızın üzerine çıkmak istiyoruz” diye konuştu. Dünü izinli geçiren Yiğidolar, Antalyaspor maçı hazırlıklarına bugün başlayacak.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
ben, dahil, herkes, satılık