Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı
Dün akşam gs-Malatya maçından sonra Adnan Polat takımın düşük performansını futbolcuların aklının Sivas maçında olmasına bağladı. Ayrıca Skibbe de maç sonrası açıklamasında Malatya maçının Sivas maçı için iyi bir hazırlık maçı olduğunu söyledi. Yani varsa yoksa akıllarında Sivas maçı var. İşbu halde Sivassporumuza düşen çok çalışarak üsün motivasyon ve performansla gs'yi sahadan silmek ve şanına şan katmak, taraftarına bayram yaşatmaktır.
Geçen yıllardan ders çıkarmış bir Sivasspor'un kesinlikle gs'ye bu maçı vermeyeceğine inanıyorum. Manisa maçında ortaya konulan kötü futbolun nedeni de gs için şimdiden motive olmamızdır. Futbolcularımızın ve teknik heyetin aklında gs maçı var ve kendilerini bu maça sakladıkları için Manisa karşısında şov yapmadılar. Ben şovu gs karşısında izleyeceğimizden eminim.
Bütün futbolcularımızın canla başla gs'ye karşı mücadele edeceklerine eminim ancak Mehmet Yıldız'dan özel isteğim, asıl gayesi kendisini almak değil, kafasını karıştırmak ve Sivas'ın performansını yerle bir etmek olan gs'ye ve Adnan Polat'a karşı lütfen sen bir kişilik değil on kişilik oynayarak cevabını ver! Oyuna gelenleri tarih affetmez...
|
çok güzel yazmışsın seviyeli bir yorum olmuş teşekkür ediyorum bir galatasarylı olark gerçekten neden hala bu forumda olduğumu hatırlattı bana burda yanlız başıma olsam da beni belki sevmesenizde ben aranızda olduğum için çok mutluyum teşkkürler sivasspor.com