Alıntı:
kaysevas Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım laflarına dikkat et. formalarından belli falan die. dikkatli konuş bu bir. Şu 71,5 milyonluk ülkede sizin şampiyonluğunuzu KAYSERİ halkı kadar hiç kimse istememiştir bu iki.
Geçen Sene Her İki Maçta da Açtığımız Pankartlarla Bunu İspatlamış Ve Tüm Ülkeye Gösterip Haber Olacak Kadar Centilmence Bir Harekette Bulunmuşuzdur bu Üç.
Bizim Teknik Adamımızdan Bahsediyorsunuz Trabzon ve GS yalakası Die ama kendi teknik direktörünüzün FEbe li oldugunu ve şampiyonluga oynadıgınız sezonda kendi eviniz de 4 tane yediğinizi ne çabuk unuttunuz bu dört.
Başkanınız Sayın Mecnun ODYAKMAZ' ın Febe Kongre Uyesi Oldugunu Unuttunuz mu bu beş.
Maç İstatiklerine bakanınız oldu mu bilmiyorum ama faul yapmakta Kayserispor ile aranızda ki farkı görürsünüz bu altı.
Hakemin ilk sarı kartına haksız diyenleri gördüm. bence de sarı kartta haksız. direk kırmızı gösterip ilk yarıda oyundan atması gerekirdi bu yedi.
Daha saymak isterdim ama yeter.
Şimdi Bunları Neden Söyledim diye bana kızacaksınız ama size kendi hazırladığımız pankartla bir kez daha mesaj vermek istiyorum.
Değerli Sivaslılar. Bu Kayserispor Taraftarlarınca Geçen Yıl Sivas Da Açılan Pankarttan Alıntıdır.
SİVASSPOR' UN ŞAMPİYONLUK YOLUNDAKİ ŞANLI DURŞUNU YÜREKTEN DESTEKLİYORUZ. İMZA: KAYSERİ HALKI.
SEVGİLERİMLE.
|
KUSURA BAKMA KAYSERILI DOSTUM KAYSERI HALKINA HIC BIR SÖZÜM YOKTUR ; BIZ SIVASLILAR OLARAK KAYSERIYI VE HALKINI COK SEVIYORUZ HER ZAMAN DOSTUZ DOST KALACAZ ; BIR SIVASLI OLARAK YANLISLARIM VARSA HEPINIZDEN ÖZÜR DILERIM