Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Uygun: ''Bütün Suç benim!''
Alt 28.02.2009, 21:08   #11
izmirligardaş58
Yiğido

92 Mesajına 189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 izmirligardaş58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Uygun: ''Bütün Suç benim!''

ya bırakın be bırakın adamları yermeyi biz nasıl evimizde aslansak fenerde öle oluo saçmalamayın kırmayın kulübün heyecanını canları sağolsun ya tamam eleştri olacak bu hatalar da olacak ki eksik yanlarımız ortaya çıksın dielim kazandık ve açtık arayı şampiyon olduk uefa yada şampiyonlar ligine gittik bu kadro ve oyun sistemi güven verdi sandık öle bi handigap olurki ters geliriz iikide yenildik ve bu ucuz hatalarımızı keşfettik hocama saygılar duyuyorum oda insan ve başarılar hatalar yapılarak ve o hatalardan ders alınarak olur bekleyin ve sabredinn... büyük takımlar sabreder mancester united teknik direktörü 26 yıl önce göreve gelince kümeye oynuodu ve istikrarlı ve yararlı projeleri hatalar yaparak keşfetti ve günümüzdeki konumuna geldiii 4 yılda böle bi başarı elde etmişsiz siz hala yersiz eleştriler peşindesiznniz güvenin güvenin güvenin bu takıma bu yıl olmazssa seneye biz süper lige 1 kerelik ve taze başarı için deil sürekli başarı için geldik ersun yanal nasıl yapıor şişiyor şişiyor patlıor ve sönüyor neden istikrarsız ve tek düzen yüzünden saygı duyun ve ayakta alkışlayın camiayı inanınki bazı siteden arkadaşlarım bilir nasıl bi sivasspor fanatiğiyim ama bugün ben hiç üzülmedim... çünki üzecek bişey yapmadılar yolumuz açık alnımız akk
izmirligardaş58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda izmirligardaş58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
benim, bütün, suç, uygun