Cevap: Uygun'un Murat İnadı Yaktı
kim ne derse desin futbolun z sinden anliyosam bence yazar hakli degisiklikler bizi yakti ve muratin kanadi coktu ama neyse hayirlisi olsun zaten sivasliyim amma sivassporun sampiyonluguna inanmiyorum isin acikcasi bu cunku akli fenerde olan bir hocamiz var tekrarliyom bugun aragonesle bulent uygun yer degistirdi aragones yerinde duramadi bulent hoca kulubede uyudu sirf fener aski yuzunden tepki cekmek istemedi fener camiasindan cunku fenerin isini bitirirse fenerde taslar yerinden oynayacakti fener bu sezon sifirlayacakti amma saolsun bizim hoca olmasa fener bahceyi biz ilk yariki kadroyla yenmesek dahi berabere biterdi bu mac bulent hoca iyisin hossun amma senin egolarina koca sivasi sivassporuda heba ettirmezler seni sivasspor bulent uygun yapti mactan sonra hata benim kupada yenecez feneri diye aciklama yapiyon valla istersen sivasa yuz turkiye kupasi aldir bir kere sampiyon olamaikdan sonra neyleyelim turkiye kupasini valla turkiye kupasina okadar merakliysan sana bitane ayarlariz aklin karismaz en azindan.... neyse ozetle bu yorum beni baglar
kimse yanlis anlamasin
ben sivasspora kizmiyom bulent hocayada
lakin bulent uygun kadar fenerliydim taki sivas lige cikana kadar ondan sonra sivas aski basladi zoruma gitti bugunki hezimet acikcasi ........ne bilim bi moral oluyodu sivasin kazanmasini seyretmek bu hafta benim icin bitti ot gibi bi hafta gecirecem kesin insallah ligde kaldigimiz yerden devam ederiz
artik bahane ve kredi kalmadi ya sampiyon olacaz yada artik trabzonlular gibi yillarca hayal kuracaz ben bunu istemiyom sampiyon olalimdaligden duselim sorun degil yeterki o zevki tadalim yav...............