Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Derbiyi Fener kazandı Sivas kutladı
Alt 04.05.2009, 19:47   #11
GuNaY
Gast

Standart Cevap: Derbiyi Fener kazandı Sivas kutladı

Alıntı:
EmeryKadikoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
dostum olayı genelleme yaptım, sen kişisel sayıp üstüne almışsın. bende diyarbakırlıyım hem diyarbakır hemde fenerbahçemi desteklerim. burdaki her maçta tribun gruplarının arasına sızan 6sliler yüzünden hep olaylar oluyor.

para falan almadık merak etme. serveti ve gürhanı vermiştik o sezon çünkü aziz yıldırım ne gerekiyorsa verebilirim mecnun başkana ki, mecnun başkan fenerbahçe tribünlerinden gelmiştir. bugun bazı fenerbahçelilerden çok daha iyi bilir tribünleri. servetide sezon sonunda 6sye satıp kar yaptınız biz istesek alabilirdik ama gereği yoktu.

evet maalesef küfür yedik. son dakikalara kadar herşey güzeldi ama aralara sızan 6slilerin kışkırtması sonucu küfürler havada uçuşmaya başladı. çunku aklı başında sivaslı ve sivasporlu küfür etmez değilmi dostum.

fener bayrağıda veririz valiye sorun değil.
Benden alıntı yapıp yazarsan üzerime alırım tabi

fbli, bjkli yada gsli, kaç tanesi istanbulda oturuyor acaba? Diyarbakırlısın takımın 1. ligde de oynadı şimdi yine çıktı. Kendi takımını tutsana istanbuldan ne hayır geliyor?

Valinin eline fener bayrağı verecek babayiğit tanımıyorum

Neyse diyarbakırlı olupta istanbul takımını tutan birisiyle yazışma saçma olacak, az önceki bütün yazdıklarını kendi kendine çürüttün zaten.

Selametle...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
derbiyi, fener, kazandı, kutladı, sivas