Cevap: Maçın Ardından
ben sıvaslı deılım kayserılıyım.ıstanbulda yaşıyorum ve fb lıyım.2 sezondur sıvası zevk ve gururla takıp edıyoruz.hakıkaten gonullerın şampyonu oldu.gercek şampyonluguda ramak kaldı.yaşım ve futbol sevgım ıtıbarı ıle ben bu seneryoları cok gordum..kısaca bu işin bu noktalara gelmesının sebebleri.devre arasında gs m.yılmaz transfer sacmalıgı,ve m.yıldızın kayboluşu.bulent hocanın tıpkı futbolculuk zamanında yaptıgı gıbı mesala karşıyaka.fb macı sonrası astsolıstler sonra cıkar.sozu gıbı geregınden fazla konuşması..sıvasın lobısının zayıf olması ve oynayan sporcuların daha once şampyonluk yaşamamasından dolayı fazla strese gırmesı vsvs...ama şu bır grcekkı sıvas gorevını zaten yaptı haaa bır macla herşey bıttımı bence asla daha bu koprunun altından cok sular akar ve toparlanırsa.şampyonluk an meselesı ..hadı guzel sıvasın akıllı ve mantıklı ınsanları ayaga kalkın ve toprlanın daha hıcbırşey bıtmedi..sız saygıyı zaten hakettınız utanması gereken yuzmılyon dolarları sokaga atıpta yerlerde surunenlerdır
|