Cevap: TSL/SİVASSPOR - Gençlerbirliği
Sayin hocamiz kendini tekrar etmede israr etmezse,Takimi kazanmaya adapte edip ona göre bir sistem olusturup gercekten futbol oynamak isteyenlerden takim olusturursa Genclerbirligini rahat yeneriz.Birak Genclerbirligini Türkiyede her takimi yenebilecegini Kanitlamis bir Takim. Yok ligin ikinci devresindeki Oyun sistemi mantigina devam ederse. bu macta bizim acimizdan hayal kirikligindan Öteye gitmez ve sizi 15 hafta lider götürdüm nankörlük yapmayin bununla yetinin tarzinda bir aciklama yaparsa buna sasirmam. Sitemizdede bu tarz yazilar yazan arkadaslar var ben bu arkadasarin ve kardeslerimin iyi niyetinden ve samimiyetinden süphe duymuyorum. fakat inanin bu takim bu kadro herseyin en iyisini yapacak nitelikte ve gücte yeterki takim dogru oynatilsin. bu takim ikinci,ücüncü,dördüncü olmayi haketmiyor bu takim in hakki haftalar önce sampiyonlugu ilan etmekti. malesef yanlis tercihler ve yanlis oyun sistemi yüzünden Takim bu duruma getirildi. Umarim Genclerbirligi macinida Galatasaray macinida aliriz ve Karganin agzindan peyniri kapar Sampiyon oluruz.
|