Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Denizli'den Pis Kokular Geliyor!
Alt 28.05.2009, 12:00   #11
mahser
Yeni Yiğido

16 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 595 mahser FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Denizli'den Pis Kokular Geliyor!

mmk nıklı arkadasa sonuna kadar katılıyorum bırakın boyle ıpe sapa gelmez ıddaları elınızde varmı bır delıl basaramayınca bırseylerı basaranalara hemen camur at karala bızım takım elıne gecenlerı degerlendırseydı gonullerın sampıyonu degıl super lıgın sampıyonu olurduk zaten gonullerın sampıyonu dıye bır seyıde kabul etmıyorum iki senedir bu muhabbetlerle kandırılıyoruz medya hemen bıze durumumuza gore bır isim buluyor bu bıze takılan yigido ısmındede görülüyor nedır bu yigido ismi anlayamadım gıtti ben bursaya yenı taşındık burda yaşayanlar yıgido ne diyorlar kürtce isim gibi sivasta cok kürt varmı dıyorlar sendemı kürtsün diyorlar adamlar haklı yigido ısmı onlara kıbar feyzo hamıdo davaro gıbı kurtce ısımlerı akıllarına getırıyor gercektende oyle bırı cıktı bunların adı yıgıdo olsun dedı kaldı oyle sıvas ta bence hıcte yakışmıyor o isim bir kurtulamadık şu köylü psıkolojısınden yeter artık degişsın artık hersey MMMAAAHHHŞŞŞEEERRR ....
mahser isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
denizliden, denizlispor, galibiyete, geliyor, kokular, oynayacak, pis