Alıntı:
yener_sahin Nickli Üyeden Alıntı
elazığa da gelmedi hadise.Hatta anlaştıkları halde gelmedi.Bunun açıklaması da bu başka konser zırlalığıydı.Adamlar bütün yerleri posterleriyle doldurdu.Çoğu kişi o geliyor diye bilet aldı.Bir kaç hafta kalası gelmiyorum dedi.Bence sen bilmeden konuşma kardeşim.Çamur falan yok ortada gerçekler var.Şimdi onu dinlemek için bilet alanlar arkasından küfrediyorlar.
|
Sence parayı az bulduğu için mi gelmedi Elazığ'a ya da organizasyonları yapanlarla önceden parada anlaşmamış olamaz heralde... Hatta Beşiktaş Hadise'yi konsere çıkartmak için yeterli parayı veremez miydi? Hele hele Sivas'lı bir sanatçı çıkartmak için bedelinin üzerinde bile para teklif edemez miydi? Bence siz güvensizsiniz... Bu kız açıklamaları ile besbelli gösteriyor neden BJK'nın şampiyonluk kutlamalarına çıkmadığını... Usturupluca ben Sivaslıyım ondan çıkmıyorum diyor yoksa "Sağlık nedenleri ile BJK'nın daveteni reddettim ama yakında Tokyo'ya gidiyorum" ne demek olabilir. Herşey para değil demek ki... Eğer para olsaydı BJK onu herşekilde o sahneye çıkartırdı.