Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

 
 
Seçenekler Arama Stil

Ahenk Bozulmazsa Başarı Gelir
Alt 10.06.2009, 17:55   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Ahenk Bozulmazsa Başarı Gelir



Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, yönetici ve eşlerinden oluşan bir kafile ile Balili'nin düğünü için İsrail'e giden Vali Veysel Dalmaz, Atatürk Havalimanı'nda Sivasspor'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Sivasspor'un bugüne kadarki başarısında Sivasspor'a gönül veren herkesin payı olduğunu belirten Dalmaz, ''Sivas'ta güzel bir ahenk var. Balili yıllardır kaldığı ülkemizde bir Türk gibi oldu. Bizler de bu mutlu gününde yanında olalım istedik.'' dedi.

Kamuoyunda Sivas'ın Şampiyonlar Ligi maçlarına hazır olmadığı şeklindeki yanlı bilgileri eleştiren Vali Dalmaz, ''Biz bugün yöneticilerle de aynı şeyi paylaştık. İki gün önce de ben stattaki çalışmaları yerinde inceledi. Sivasspor şu anda misafirlerini en iyi şekilde ağırlayacak şartlara sahiptir. Eksikleri de varsa onları da tamamlamaya gayret ediyor. Kışın zemin alttan ısıtmalı olmadığı için sıkıntı vardı. Onu giderdik. Stat temmuz sonundaki futbol maçlarına hazır hale gelecek. VIP tribünü de hazırlamış durumdayız. Herkes elinden geleni yapıyor.'' izahını yaptı.

YABANCI SAYISINI AZALTMAYI DÜŞÜNÜYORUZ

Dalmaz, Sivasspor'un çok yıldız futbolcularla çalışmadığını ancak aldığı orta düzeydeki futbolcuların gayretleriyle adeta yıldızlaştığına işaret ederek, bu yıldızlardan birisinin de Fenerbahçe'ye transferi kesinleşen Bilica olduğunu kaydetti.

Bundan sonra çok pahalı futbolcu almayacaklarını vurgulayan Sivas Valisi Veysel Dalmaz, ''Türkiye'de diğer takımların kaç milyon eurolar vererek aldığı futbolcuların hepsinde aynı verim elde edilemiyor. Bizim de amacımız daha çok yerli insanımızla bir yerlere kadar gelmek. Transferde şu anda bir iki takviyenin olacağı kesinleşmiş durumda. Onları kararları da verildi. Takımımız stopere, orta sahaya alınacak yeni futbolcularıyla beraber sezona en iyi şekilde hazırlanacak. Herhangi bir sıkıntı yok. Yabancı sayısını azaltmayı düşünüyoruz. Birkaç yabancımız da belki gidecek. Ama yine de yerli yabancı dengesini daha çok yerliye imkan sağlayarak futbol sezonuna o şekilde girmeyi planlıyor.'' şeklinde konuştu.

AHENK BOZULMAZSA BAŞARI ŞAMPİYORLAR LİGİNDE DE DEVAM EDER

Sivasspor'un Şampiyonlar Ligi yükünün altından kalkabileceğine inanıyor musunuz' sorusuna Vali Veysel Dalmaz, şu karşılığı verdi:

''Kulübün muhasebesine bakacak arkadaş 'şu anda hiçbir borcumuz yok, federasyona da bunu bildirdik' dedi. Sivasspor'un şu anda hiçbir borcu yok. Önümüzdeki sezona artı ile giriyoruz. Başarının sırrı doğrulukta, dürüstlükte, disiplinli hareket etmede, kulüpteki, yönetimdeki, teknik yönetimdeki ahenkten kaynaklanıyor. Oyuncusuyla taraftarıyla, yöneticisiyle hep beraber birliktelik var. Ben gücü bunda görüyorum. Eğer önümüzdeki sezon da kırgınlık, küskünlük, ayrılık gayrılık olmazsa, birbirine hatır gönül koyma olmazsa Sivasspor yine aynı başarıyı devam ettirecektir. Hocamızla devam edeceğiz. Takımın bugünlere gelmesinde onun çok büyük katkısı var. Biz de memnunuz, Sivaslılar da memnun.''

Vali alınacak futbolcuların kimler olduğuna ise, ''Transferle ilgili arkadaşların birkaç futbolcuyla anlaşmaları, görüşmeleri var. Daha çok İstanbul kulüplerinden alacaklar. Transfer kesinleşince arkadaşlarımız onları açıklar. Transferle ilgilenen arkadaşın dışında kimsenin hangi futbolcunun alınacağına karar veremez.'' cevabını verdi.
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SivasSpor.Com'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
 

Etiketler
ahenk, başarı, bozulmazsa, gelir


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git