Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yiğido Gençlik

Seçenekler Arama Stil

Cevap: YENİ POLARLAR GELDİ
Alt 20.06.2009, 11:24   #16
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: YENİ POLARLAR GELDİ

Alıntı:
emre41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kocaeli'de yaşayan biriyim. geçen sezon Sivasımızın 10'a yakın deplasman maçına gittim tek gördğiünm taraftar gurubu 'yiğido gençlik' idi. ne yeriçi görebildim ne de çılgınlar. Hal böyleyken siz hangi yüzle kalkıp insanların yaptıklarını küçümsüyorsunuz. 10 kişi diye dalga geçmişsiniz, siz de gelin destekleyin de 3 kişi olun. biz kemmiyete( sayıya) değil keyfiyet (kaliteye) bakarız gardaş. Biz sivaslılar olarak anca birbirmiz<le uğraşalım. Hiç bir araya gelip Sivasımız daha fazla destekleyelim diye kafa yormayalım. Bakın koaceli bursa sakarya eskişehir gibi illere. Sizin gibi bi halt etöediği hlade durmadan konuşan gurup var mı? onlar hep omuz omuza; biz ise hep ayrı hep gayrı. Rabbimiz ne diyor: 'BİRLİKTE RAHMET, AYRILIKTA AZAP VARDIr'. Sivassporumuzu destekleyenlerle hep bir ve beraberim. Sonuna kadar yanındayım Yiğido Gençlik. sen Sivasımız için çalış, konuşan konuşsun. Bu kervan yürüyecek inşallah......
Emre\ kocaeli
hani sözlerini yazdığın kişi şunuda söylüyor.Bazan bir adamın ihlâsı, yirmi adam kadar fayda verir.Sivasspor tribünlerinde 1 Yeniçeri diğer tribün gruplarından 20 kişiye bedeldir.Ben saydığın illerin hepsinde karşılaşmaları izledim.Bursa da oturuyorum.Senin Yg dediğin grubu teksas kaale bile almadı.4 eylül stadındaki maçda onlara kim küfür etti?Biz şu anda grup olarak faaliyet göstermiyoruz.Ama her yeniçeri aldığı kombine ile her maçda yerini almıştır.Bizler onların bağırdığı yerde 500 kişide bağırdık.Bence sen git önce yeniçeriyi öğren.Söyledikleri manisa deplasman videosunu izle sonradan konuş.Bilenle bilmeyen bir olur mu?Olmaz,o halde önce öğrenecek sonra konuşacaksınız.Sizin küçümsediğimi söylediğiniz grubu bence sizde daha tanımıyorsunuz.Madem kocaelindesin git hodrimeydana sor yg kim diye.Sana ne derler,bursada teksasa sor ne derler?Tribünün en güzelini sivasda yapan grup biz olduğumuz için ve 100 kişi ile yapılan tribüne tribün demediğimiz için herkese küçümsüyoruz geliyor.Bu zamana kadar hiç bir mesajlarına cevap vermedik,yaptıkları ve yapacakları bizi ilgilendirmiyor.Ama grubumuz hakkında yaptıkları yorumlar sonucunda bize cevap hakkı doğduğu için geldik ve insanları bilgilendirdik.Sen daha diğer tribünleri de bilmiyor gelmiş burdan yazıyorsun.Yani sende kendinin ne kadar tribünden anladığını gösteriyorsun.Bursa dediğin tribün 4 e ayrıldı.Teksası radikalı supportersi birbirlerini çekemiyorlar sen tutmuş bana omuz omuza diyorsun.Kardeşim ben sivas kadar teksasın içinde maç izlemiş adamım.

Bizler yanında olacağımız kişileri,destek vereceğimiz,saygı duyacağımız kişileride biliriz.Deplasman arabasına binip benzinliklerde cips çalacak kadar düşen kişileri de bliyoruz.Bence burdanher ağzı olan değil,işin içinde olan kişiler konuşsunlar.Yazsınlar madem o kadar iyi taraftarlar hangisinin evinde bizde olduğu kadar lisanslı ürün var.Benim bir sene de storeden aldığım atkı sayısı 100 beni bilen grubumu bilen çok iyi bilir.Gidin sakaryaspor tribünlerine sivas deyin,gidin tilki selime keçi yılmaza sivas diyin sizlere kimlerin isimlerini telafuz edecek?Kimsenin emeğine saygısızlığımız yok,ses çıkarmıyorsak uysal koyunda değiliz.Herkese istediği yerde istediği platformda cevabını veririz.
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
geldİ, polarlar, yenİ