Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Hollanda Hatırası
Alt 14.07.2009, 10:33   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Hollanda Hatırası

Sivassporlu oyuncular, Hollanda´da kamp yaptıkları kentin yerel kıyafetlerini giyip, FANATİK objektifinin karşısına geçti ve yeni sezon öncesi iddialı sözler sarfetti.

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda’da sürdüren Sivassporlu futbolcular, izin günlerini FANATİK’e ayırdı. Yaşar Saygı’nın objektifine bu özel pozu veren Yiğidolar’ın her biri, yeni sezon öncesi de rakiplerine korku saçtı. Yeni transferlerden Ersen Martin, tekrar Türkiye’ye döndüğü için mutlu olduğunu belirterek, “Sivas’ta özlediğim başarıyı yakalayacağım. Bana güvenenleri kesinlikle mahçup etmeyeceğim. Antrenman eksiğim var ama Avrupa Kupası maçı öncesi bu açığımı kapatacağım. Türk futbolcu Sivasspor formasıyla Ersen’i tekrar kazanacak” dedi.

Tek hedef şampiyonluk
Geçen sezon inişli-çıkışlı bir grafik çizen Musa Aydın, “Bu sene benim yılım olacak. Geçen yıl formsuz dönemler geçirdim. Onun baskısı altındaydım. Ancak bu sezon taraftarlarımız eski Musa’yı görecek” ifadesini kullandı. İbrahim Dağaşan, “Bu sezon zirveyi bırakmayacağız” derken, Murat Sözgelmez ile Faruk Bayer, “Şampiyonluk hasretine son vereceğiz” açıklamasını yaptı. Yeni sezon öncesi kadroya dahil edilen Erman Kılıç, Uğur Kavuk, İbrahim Ulun ve Alişan Şeker de, “Sivasspor formasıyla büyük başarılara imza atacağız” sözlerini sarfetti.

Fanatik

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
hatırası, hollanda