BU TAKIMDAN NE KÖY OLUR NE KASABA!
bırazdan cıkar futbolun güzellıklerını sahaya yansıttık bütün sorumluluk bana ait diye utanmadan söz eder.Diyarbakırın 11 ine karsı 30 kişi oynasak gene gol atamayız.Gol atabılecek kabiliyette futbolcumuz yok,hala forvet almayı düşünmüyorlar.Ben mactan önce teknık heyetın ve futbolcuların acıklamalarına bakarak sonucu kestırırım inanan ınsan bu macı alacaz yolu yok der,bızımkı ıse her macta oldugu gıbı bu macı almak ıstıyoruz dıyor.Sankı dıger takım almak ıstemıyor hala bır kalecı almayı düşünmüyorlar uzun süre sakatlıktan dönen bır futbolcunun basarılı olamadıgını defalrca gördük petkoviç sedat musa bunlar artık oynayamıyorlar bütün ümitler sezer ve mehmete kaldı onlarda emın olunkı verımlı olamayacaklar her sene 15 tane cocuk alıyorsun ne yapacksın bu adamları cok merak edıyorum?mıllet gıdıyor yıldız getırıyor bızımkıler fransa 2.ligten hollanda 2.ligten adam getırıyorlar dünyaca ünlü adam alcaz dıyorlar kımsenın tanımadıgı amatörü getırıyorlar transfer yapmakta o kadar zorlanıyorlarkı futbolcu sıvası begenmıyor dıyorlar pekı denızlıye manısaya gıdenler nasıl begenıyor.Bülent bıran önce ıstıfa etsınkı yenı gelen hoca takımı toparlayacak zaman bulabılsın!...İstifa etmek bır onurdur!!!
|