Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Küfür yemediğim sürece sorun yok.!
Alt 05.09.2009, 17:36   #11
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Küfür yemediğim sürece sorun yok.!

Alıntı:
hacialicelik58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
--------------------------------------------------------------------------------

futboldan anlamıyosunuz bide yorum yazıyosunuz bülent uygun ne yapsın sivassporu sivası sivasyapan adam helal olsun tek kelimeyle onun hakkında kötü söz yazan hakaret eden olmasın lütfen
Iste bütün mesele burda.Bütün Herseyi yapan Bülent Uygundu dersen Basarisizlikdada te hedef Bülent Uygun olur.Yani Hocayi hedef haline getirirsin.Kaldiki bagzi arkadaslar burada ónu diyor basariyi tek basina sahipleniyorsan basarisizlikdada sorumlu yanlizca sensin diyenler cikiyor... Birakin artik bu tip bir kisi üzerinden basari ve basarisizlik ölcmeyi. Son gelismeler Transfer Özelliklede gelmesi gerekenler noktasinda eksikligin hocadan kanaklanmadigi ortaya cikiti.Gidenler konusunda da Yönetim kimini yükünü hafifletmek icin gönderdi. kimini kar amacli gönderdi. Hocanin tüm bu olumsuzluklarda sorumlulugu yokmu Var... ama olumsuzluklari yönetim kadar büyük degil. Hoca 300-500 binliraliklari alamadik diyor demekki yönetim bu konuda paraya kiyip dogru dürüst bir taransfer yapilmasini olanakli hale getirmemis... Hoca yi bagzi konularda en cok elestirenlerden biriyim ama gelmesi gereken Transferler konusunda Hocanin cok suclu oldugunu düsünmüyorum. Külübün kazandigi paralari kullanmak istemiyen, Bonservisi elinde sporculari arayan,Basarili bir takim olusmasini istemeyen yönetimdir...
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
burdayım, edilene, kadar, küfür, sorun, sürece, yemediğim