Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

 
 
Seçenekler Arama Stil

Uygun'dan Denizli Maçı Yorumu
Alt 17.09.2009, 02:20   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Uygun'dan Denizli Maçı Yorumu



Uygun: "Zor günler geçiriyoruz"

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun Denizlispor maçının ardından yaptığı açıklamada zor günler geçirdiklerini ifade ederek, Manisaspor deplasmanından sonra, Denizli'den 3 puanla dönmeyi hedeflediklerini, ancak bunu başaramadıkları için üzgün olduğunu söyledi.

Denizlispor'dan alacakları 3 puanın Sivasspor'u tekrar eski günlerine döndüreceğine inanarak buraya geldiklerini belirten Uygun, deplasmanda olmalarına rağmen iyi oynadıklarını, ancak 3 puanı alamadıklarını dile getirdi.

Denizlispor'a bundan sonraki maçlarında başarılar dileyen Uygun, şöyle konuştu: "Sivassporun bulunduğu konum itibariyle zor günler geçiriyoruz. Dolayısıyla Manisa maçından aldığımız mağlubiyetin ardından burada alacağımız galibiyet tekrar eski günlerimize dönmemizi sağlayacaktı. O inançla bir takım deplasmanda nasıl oynarsa açıkçası o kadar güzel futbol oynadık. Pozisyonlar bulduk, pozisyonlar ürettik. Deplasmanda olmamıza rağmen rakibimize çok fazla şans tanımadık. Ancak 80'inci dakikada, Kadir'in yaptığı pozisyondaki kart olma şahsı zayıftı bana göre. Orada Kadir'in atılmasıyla son 10-15 dakika 10 kişi oynayan bir Sivasspor.

Birçok pozisyonda bizim üzerimize gelip maalesef bizi çok zor duruma düşüren bir hakem kardeşimiz vardı. Hepimiz hata yapıyoruz, o da hata yaptı. Ben de zamanında çok hata yaptım. Dolayısıyla üzüntülüyüz. Böyle bir deplasmandan üç puanla dönmek Sivasspor'un ayağa kalkmasını sağlayacaktı. Yine de oynadığımız futboldan, girdiğimiz pozisyonlardan futbolcu kardeşlerimden gurur duydum."

İBRAHİM ŞAHİN: "BECERİKSİZLİKLE GOL ATAMADIK"


Sivasspor'dan İbrahim Şahin karşılaşmayla ilgili olarak şunları söyledi: "Maçın birinci dakikasından 90 dakikasına kadar çok iyi mücadele eden, kazanmak isteyen bir Sivasspor vardı. Gol poizsyonlarımız da vardı. Beceriksizlikle gole çeviremedik. Sivasspor bu maçla birlikte gerçek kimliğini bulmaya başlamıştır."


Nurullah Sağlam'ın Maç yorumu ise oldukca komik bir okadar da ilginçti

Denizlispor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ise maç sonrası Sivasspor'un sert futbolundan yakındı. Sağlam şunları söyledi: "Önceki maçımıza göre takım inançlı ve kararlıydı. Ancak çok kolay top kaybedip yoruluyoruz. Özellikle atağa çıktığımızda kaptırdığımız toplar başımıza dert oluyor. Angelov rakibin sert futbolundan dolayı sakatlandı. Manisaspor maçında daha iyi futbol sergileyecegiz."
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 

Etiketler
denizli, maçı, uygundan, yorumu


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git