Cevap: Hakkınızı Helal Edin
Estağfirullah ne hakkı, asıl hakkını helal etmesi gereken sizsiniz. Verdiğiniz emek ve özveri tabiki işinizin gereği ama bunu bırakın ligi çok yerde devlet dairelerinden tutunda esnaf dükkanında çalışan insanların çoğunda da göremezsiniz. Duruşunuz ve azminizi hep taktir ettik örnek aldığımızda oldu. Ben trabzonda yaşayan bir yiğido olarak takımımla ve hocamla hep gurur duydum ve başım dik gezdim. Allah sizinde bizimde bu duruşumuzu daim etsin.
İstifa etmeniz olayına gelince ,bu imkanlar dahilinde sanmıyorumki bir başka hoca bu performansı yakalayabilsin. Çünkü iman yani inanmak başarmanın ilk basamağıdır. Keşkelerle ömür gitmez işlerde yürümez gönlümden geçen sizin hocalığınızla yaşlanmaktı inanın ama bu kararı aldıysanızda muhakkak haklı ve bilmediğimiz sebepler vardır. İnşallah sizde bizde bundan sonraki yaşantımızda hep layığımızı ve daha güzel günleri görürüz.
Bülent hocam ve gardaşım yokya varsada benden yana helal olsun bütün hakkım lütfen sende bizlere hakkını helal et. Allah yolunu ve yolumuzu açık etsin,yar ve yardımcımız olsun...
SAYGILARIMLA
|