Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Hakkınızı Helal Edin
Alt 05.10.2009, 12:16   #11
of'taki yiğido
Yeni Yiğido

8 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 588 of'taki yiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Hakkınızı Helal Edin

Estağfirullah ne hakkı, asıl hakkını helal etmesi gereken sizsiniz. Verdiğiniz emek ve özveri tabiki işinizin gereği ama bunu bırakın ligi çok yerde devlet dairelerinden tutunda esnaf dükkanında çalışan insanların çoğunda da göremezsiniz. Duruşunuz ve azminizi hep taktir ettik örnek aldığımızda oldu. Ben trabzonda yaşayan bir yiğido olarak takımımla ve hocamla hep gurur duydum ve başım dik gezdim. Allah sizinde bizimde bu duruşumuzu daim etsin.
İstifa etmeniz olayına gelince ,bu imkanlar dahilinde sanmıyorumki bir başka hoca bu performansı yakalayabilsin. Çünkü iman yani inanmak başarmanın ilk basamağıdır. Keşkelerle ömür gitmez işlerde yürümez gönlümden geçen sizin hocalığınızla yaşlanmaktı inanın ama bu kararı aldıysanızda muhakkak haklı ve bilmediğimiz sebepler vardır. İnşallah sizde bizde bundan sonraki yaşantımızda hep layığımızı ve daha güzel günleri görürüz.
Bülent hocam ve gardaşım yokya varsada benden yana helal olsun bütün hakkım lütfen sende bizlere hakkını helal et. Allah yolunu ve yolumuzu açık etsin,yar ve yardımcımız olsun...
SAYGILARIMLA
of'taki yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda of'taki yiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
açıklaması, edin, hakkınızı, helal, uygundan, İstifa