Yine aynı hikaye yine para icin kimi destek icin gittği bir deplasman...Bir tarafta dogru durüst cebınde parası olmadan sevdasının arkasndan kosan bir sevgili Bir tarafta da sponsporlara araba kaldırıyoruz deyip sagdan soldan topladıkları yüz milyonlarla belkı mılyarlarla keyif çatıp maca 3 kısı gıdenler...Aslında Sivas iş adamlarına kızmamak lazım adamları enayi yerıne koyanlar oldugu sürece ne taraftarımız gelısır nede takımımız...
Allah herseyı goruyor bılıyor herkesın kalbın gore verır dıyorum her seferınde yıne aynısını soyluyorum...
maca gelınce de mac dısında bırlık beraberlık ıcınde tek ses olalım dıyenler ıcerı gırdıgımızde bız den cok ben demeye calısdıkları ıcın mac genelınde " bagırmadık " macdan once biz diyenlerın maca gırdıgımızde bız kendi grubumuza bagırrız ısınıze gelıyorsa beraber olalım dıyenlerı de gorduk...bagırdıklarımızda ıse sesımızı bızım trıbun degıl tum stad duydu...Neden Sivas tribunlerının gelısmedıgı kabak gıbı ortada...neyse dedıgımız gıbı " Allah herkesn kalbıne gore versın inş."
Sivasdan gelen kardeslerıne destek olan tüm abilerimize tesekkurler ederiz...
__________________ Bu kadar taraftarın ıcınde bız taraftar olamayız haydi eyvallah ;)
Yukarıdaki Mesaj için 18 Kullanıcı merkez_emre'a Teşekkür Ediyor...