Cevap: Sivasspor Eriyor
Sivasspor maça tek yabancı oyuncu olarak Petkoviç'le başladı..Bu ne anlama geliyor:Hoca demek ki takımdaki yabancı oyuncuları yetersiz buluyor...Hocanın yapacağı en iy iş şimdiden takımdan gönderilmesini istediği oyuncuları belirleyecek ve yeni transferler için çalışmalara başlayacak...Hoca takıma alacağı yeni transferler mutlak birbirini tanıyan oyunculardan oluşmalı..Ya da alınacak oyuncuların birbirlerini tamamlayan takım oyunu oynayacak oyuncular olması gerekiyor...Bize şu aşamada ileriye dönük genç yabancı oyuncu değil;takımda ilk 11 de oynayacak ve takıma katkı sağlayacak oyuncular lazım diye düşünüyorum...Takıma 4 tane yabancı oyuncu gerekiyor diye düşünürken bu sayının 5 olmasına da hoca karar verebilir...İyi takım iyi oyuncularla oynanır...Biz de ne kadar iyi oyuncu sayısı fazla olursa takımda o kadar iyi mücadele eder diye düşünüyorum...Takımdaki bazı oyuncuların da burnunu sürtmek lazım;örneğin İ.Dağaşan,Sezer,Hayrettin,Musa ,E. Martin gibi oyuncular alternatifleri olmadığı için nasılsa bu takımda oynarım havasındalar..Yeni yapılacak transferlerle bu oyunculara başka oyuncularla rekabet ortamı da açılmış olur...Takımda rekabet ortamı yaratamazsan başarıyı sürekli kılamazsın...Ayrıca A2 takımında iyi oyuncular olduğunu düşünüyorum...Bu oyunculardan bazıları mesela M. Çağlar gibi oyuncular zaman zaman kadroda yer bulup oynatılırsa belki içlerinden bazı oyuncuları da kazanmış oluruz...Hocanın altyapı konusundaki olumlu görüşlerini biliyoruz;umarım takıma 1-2 tane iyi oyuncu kazandırmış olur...Bu oyuncular kupa maçlarında da oynatılabilir...İnşallah sivasspor bu kötü havayı kısa sürede dağıtır...Hekesin morale ihtiyacı var...Şimdi önce milli takımlar arsı sonra da Ankara maçının arası var...Birkaç günlük bir dinlenmeden sonra çalışma zamanı...Bu takımın çok çalışmaya ihtiyacı var;hocanında takımı tanımaya...
|