Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: McCarthy Gelebilir
Alt 24.11.2009, 23:23   #13
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 928 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: McCarthy Gelebilir

Fabian Maccarty 32 yaşına gelmiş bir oyuncu;1.78cm boyunda defansın önünde oynayan çabuk bir oyuncuymış...Yıllar önce Muhsin Hoca ile Kaiser Chiefe de 3-4 yıl beraber çalışmışlar...Bu oyuncu aynı F.B. ye giden brezilyalı oyuncumuz gibi o da 2000 yılında Sdney Olimpiyat oyunlarında G.Afrika Olimpik milli takımında oynamış..Hoca defansa kesinlikle oyuncu alacak bu bir gerçek;ama ben hocanın bir sürpriz yaparak defansın göbeğine 2 tane oyuncu alacağını düşünüyorum...Aynı f.b deki bir zamanlar Högh-Uche ikilisi gibi bir ikili oluşturacağı da yönetime yakın kişiler tarafından söylenmekte..Ben ayrıca orta sahaya 1 oyun kurucu,1 tane sağlam bir ön libero ve forvete de iyi bir golcü alınacağını düşünüyorum..Fabian Mccarty haberine gelince bu haberi dün adı geçen G.Afrika spor sitesine girip çevirisini yaptırarak okudum..Haber doğru ama hoca bir süpriz yapıp tanıdığı daha başka 2 oyuncuyu da transfer ettirebilir...Mccarty hakkında bir şey b,ilmiyoruz ama bu oyuncuyu hocanın iyi tanıdığını düşünüyorum...Bu oyuncunun yıllar önce F.B. VE G.S. da oynayan Hırvat oyuncu TOMAS stilinde çabuk bir ıyuncu olduğunu düşünüyorum...Keşke hoca takıma daha önce transfer bitmeden gelebilseydi..Belki şu andakinden daha fazla puanımız olurdu...Son olarak arada yapılacak transferlerin takımda aynı mevkide oynayan diğer oyuncuların da performansına olumlu etki yapacağını düşünüyorum...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
gelebilir, mccarthy