Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı
3 dakikalık özetle degerlendirmeyın bu takımı.. 3 dakika özet izleyip yarım saat yazı yazılmaz bi mac hakkında.. gayet iyiydik bugun ..
|
Genç arkadaşım ben sivassporun bu sezon kendi sahasında oynadığı maçların neredeyse tamamını stattan izlemiş bir taraftarım...Ben son maça göre yorum yapmıyorum..Sivassporun Muhsin Hoca geldikten sonraki oynadığı maçlara göre yorum yapıyorum....G. antep maçında şansımız üst düzeydeydi rakibin 2 topu direkten döndü...Bjk maçının 2. yarısında sonuç en az 4-5 olabilirdi...Kasımpaşa maçında rakip kendi kalesine gol attı;hakem olmayan penaltıyı bize verdi...Eskişehir maçında kar yağmasaydı zor gol atardık;rakibin atağında son dak. larda Hayrettin malesef topu elle düzeltip yönünü değiştiriyor:karar devam...Son maçta Baki'nin kişisel hatalarından goller atmışız artı Baki bir de kendi kalesine gol atıyor..Son Maçları izleyen taraftarlardan oynanan futbolu beğeneni ne gördüm,ne duydum...Herkes takımın iyi yolda olduğunu ama oynanan futbolu beğenmediğini söylüyor;ben söylemiyorum... Son maçlarda şansımızın iyi olmadığını kimse söyleyemez......Sivasspor eskiye göre daha fazla koşuyor olabilir ama beklenen transferler yapılmazsa neler olur hepimiz göreceğiz...