Cevap: Stadyum Manifestomuz!
Bizim Site'nin yayınladığı mesaj mutlaka birilerine doğru ulaşmaya başlamıştır..Daha çok ulaşacak..Mesajın az bir etkisi dün Mustafa Ateş'in spor programında etkisini gösterdi..TV 58 deki programda M.Ateş;Salim KILIÇ 'la dün stat konusunda bir görüşme yaptığını söylemiş;Salim kILıç ona yapılacak stat ve tesisler hakkında bilgi vermiş..Ayrıca Stadın kapasitesi ile ilgili olarak da;Görüşmelerimiz TOKİ ile sürüyor;Stadın kapasitsi henüz tam belli olmadı demiş..Salim Bey bir kaç gün ise Sivasın Sesine verdiği demeçte stat kapasitesinin 20bin-25 bin arasında olacağını kesin olarak söylemişti..Aradan 3-4 gün geçince şimdidde diyor ki stadın kapasitesi daha belli değil..Çpk ilginç değil mi..Demekki Sitenin yaptığı ;KAMUOYUNA AÇIKLADIĞI MANİESTO az da etkisini göstermiş ki Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü 3 gün önce kesin olarak 20-25 bin arasında olacak dediği stat kapasitesini, 3 gün sonra geri adım atarak daha kapasite henüz belli olmadı ,görüşmeler sırasında belli olacak demektedir..Gördünüz mü arkadaşlar atalarımız birlikten kuvvet doğar lafını boşuna söylememişler..Sitenin yaptığı çıkış en azından birilerinin dikkatini çekmiş olmalı..Biz her zaman birlik içinde olursak Sivas'ın kimse hakkını yiyemez;buna gönülden inanıyorum..Site bir adım attı ama bunun arkası da gelmeli..Hakkımızı alana kadar bu konuyu hiç gündemden düşürmemeliyiz..Sivas 3. sınıf bir il değildir..Cumhuriyetin temellerinin atıldığı bir ile kimse 2., 3. sınıf muamelesi yapamaz..Gerekirse gerekli yerlere fakslar, mealler göndererek hakımız aramamız gerekiyor...Sivas'ın büyük şehirlerde yaşayan,yurt dışında yaşayan çok sayıda yiğdosu var..HAYDİ YİĞİDOLAR GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR,GÜN BERABERLİK GÜNÜDÜR..HAKKIMIZ OLAN BİZE SÖZ VERİLEN 30BİNLİK STAT SÖZÜNÜ ALANA KADAR MÜCADELEDEN VAZGEÇMEYELİM...
|